2022 Ford Tourneo Custon met prijzen vanaf € 82.581,81

2022 Ford Tourneo Custon met prijzen vanaf € 82.581,81

De Ford Tourneo Custom biedt u uitmuntendheid in elk aspect van uw reis en vervoer.

Ford Tourneo Custom zit boordevol functies die zorgen voor een verbeterde rijervaring. Er zijn elektrisch verstelbare, verwarmde stoelen en een verstelbaar stuurwiel voor de perfecte rijpositie. Daarnaast zijn er diverse Driver Assistance-technologieën, waaronder Hill Start Assist, Torque Vectoring Control en zijwindstabilisatie.

Instelbare rijmodi, u kunt de prestaties van uw Tourneo aanpassen door een van de vijf beschikbare rijmodi te kiezen: Normal, Slick, Mud/Road, Towing en EcoMode voor maximale efficiëntie. Het systeem maakt verschillende aanpassingen om de meest geschikte prestaties voor de wegomstandigheden te tonen.

2022 Ford Tourneo Custom

Met de nieuwe omkeerbare enkele stoelen op de tweede rij heb je al snel een kleine vergader-achtige opstelling. Ook op de derde zitrij heeft u individuele zitplaatsen. Alle achterzetels kunnen individueel worden opgeklapt, achterovergeschoven, gestapeld of verwijderd. Het gebruik van hoogwaardige materialen en bekleding zorgt voor meer opbergmogelijkheden en een gevoel van kwaliteit, comfort en gemak en luxe.
Pre-Collision Assistance detecteert en waarschuwt u voor langzamere voertuigen en personen en voertuigen die u in de weg kunnen zitten. Als u niet reageert, remt het systeem automatisch af. Deze technologie beperkt de ernst van een ongeval of voorkomt het zelfs helemaal.

2022 Ford Tourneo Custom
De Tourneo Custom is nu leverbaar met een FordPass Connect-modem. Het systeem biedt vele waardevolle voordelen, waaronder 4G WiFi voor maximaal tien apparaten en realtime verkeersinformatie die rechtstreeks naar uw navigatiesysteem wordt verzonden. Als u het systeem verbindt met de FordPass-app op uw telefoon, kunt u op afstand zien of u de portieren hebt geopend of gesloten. U kunt zelfs de locatie van uw bestelwagen op een kaart zien. Dus als u niet weet waar u uw voertuig op een onbekende plaats hebt geparkeerd, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, u kunt het gemakkelijk terugvinden via het systeem.

Met de nieuwe omkeerbare enkele zetels op de tweede rij, hebt u al snel een kleine vergaderopstelling. Je hebt ook individuele zitplaatsen op de derde zitrij. Alle achterzetels kunnen individueel worden opgeklapt, achterovergeschoven, gestapeld of verwijderd. Het gebruik van hoogwaardige materialen en bekleding zorgt voor meer opbergmogelijkheden en een gevoel van kwaliteit, comfort en gemak en luxe.

2022 Ford Tourneo Custom

Net als de veiligheid en het stuurwiel is ook de bestuurdersstoel volledig verstelbaar, zodat u uw zitpositie precies naar uw wens kunt instellen. U krijgt standaard een ingebouwde armsteun, verstelbare lendensteun en verwarmbare voorstoelen. Optioneel is een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel verkrijgbaar.


SYNC 3 is de meest geavanceerde versie ooit. Hij is sneller en gebruiksvriendelijker, met geavanceerde spraakbesturing en meer functies dan ooit tevoren. De gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe interface is verbeterd met grotere toetsen. En met het kleuren touchscreen kunt u nu drukken en slepen voor meer intuïtieve navigatie, net als op smartphones en tablets. SYNC 3 beschikt ook over AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto. Hiermee kunt u de gegevens op uw smartphone op het touchscreen bekijken. De auto biedt veel praktische opbergruimte, onder meer bovenin het combi-instrument.
Handige en veilige voorzieningen zoals een afsluitbare bekerhouder, flessenhouders, okselvakken voor laptops en dossiers, prullenbakken in de portieren en een klaptafel helpen om zaken georganiseerd en waardevolle spullen veilig te houden.


Voor extra flexibiliteit en toegankelijkheid heeft de Tourneo Custom aan beide zijden schuifdeuren. De deuren zijn zorgvuldig ontworpen. Het mechanisme van de zijschuifdeuren is volledig weggewerkt en afgedekt voor een stillere en betere aerodynamische werking. De deuren worden standaard geleverd met een opstap. 
vanaf € 82.581.81

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Ford Focus met prijzen vanaf € 28.240
Volgende Nieuws2022 Opel Movano met prijzen vanaf € 28.849