Gefacelifte 2024 Ford F-150 gespot met nieuwe styling en nieuw infotainment systeem:

Gefacelifte 2024 Ford F-150 gespot met nieuwe styling en nieuw infotainment systeem:

De F-serie is al 41 jaar op rij het best verkochte voertuig van Amerika, en Ford wil dat record nog eens overtreffen. Ford werkt aan de revisie van de populaire F-150.

Het prototype heeft een licht gewijzigde grille en een herziene onderbumper met verticale stijlen. Het uiteindelijke uiterlijk kan echter nog variëren, want aan de voorkant ontbreken nog enkele sierstrips.

Kleine updates gaan verder aan de achterkant, waar nieuwe achterlichten onder de camouflage vandaan komen. Ze hebben vloeiende lijnen en een driedimensionaal uiterlijk, duidelijk geïnspireerd op de koplampen van de F-150 Lightning.


Spionagefotografen slaagden erin een glimp op te vangen van het interieur, en het blijkt dat de truck enkele grote veranderingen zal ondergaan. Terwijl het huidige model wordt geleverd met 8- en 12-inch infotainment systemen in landscape-modus, zien we een geheel nieuw display in portrait-modus. Opmerkelijk is ook dat het display niet is overgenomen van de F-150 Lightning, want het is volledig geïntegreerd in het instrumentenpaneel en verschijnt zonder ronde draaiknop.

Motoropties moeten nog worden bevestigd, maar Ford biedt momenteel een reeks opties, waaronder de 3,3-liter V6, 2,7- en 3,5-liter EcoBoost V6's en de 5,0-liter V8 met 400 pk (298 kW / 406 pk). en 555 Nm koppel.

 

Emily A.

Vorig NieuwsRivian heeft veel leidinggevenden verloren:
Volgende NieuwsDe 2024 Mercedes-AMG GT 63 S E Performance krijgt enkele kleine verbeteringen: