Nieuwe Ford Ranger Wildtrak Pickup:

Nieuwe Ford Ranger Wildtrak Pickup:

Hij concurreert met Toyota Hilux, Nissan Navara, Isuzu D-Max en SsangYong Musso.

De nieuwe Ranger heeft een nieuw, robuust uiterlijk met high-tech uitrusting en extra functionaliteit. Hij is gebaseerd op dezelfde basis als de nieuwe generatie van de Volkswagen Amarok.

 
Voor de standaarduitvoering van de Ranger Wildtrak zijn twee nieuwe motoren geïntroduceerd: de 3,0-liter V6-dieselmotor staat aan de top van het modelgamma. De bestaande 2,0-liter EcoBlue-dieselmotor blijft ook behouden, maar is alleen leverbaar in de lagere uitrustingsniveaus.
 
De lagere modellen krijgen een handgeschakelde vijf- of zesversnellingsbak, terwijl de duurdere versies worden verkocht met de automatische 10-versnellingsbak van Ford, die ook werd gebruikt in de vorige Ranger en Ford Mustang.

De technische uitrusting van het interieur is aanzienlijk verbeterd. Nieuwe functies zijn onder meer een 360-graden camera voor gemakkelijker parkeren en off-road rijden, een breder scala aan rijmodi, en Ford's nieuwste SYNC 4 infotainment systeem.

 
Kopers kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan optionele uitrusting: Het technologie pakket omvat diverse bestuurders assistentie functies, zoals zelf parkeren, dodehoek bewaking en het eerder genoemde 360-graden camera systeem.

 

Emily A.

Vorig NieuwsNissan Rogue ontvangt nieuwe Midnight Edition:
Volgende NieuwsCitro├źn Ami Tonic :