De gefacelifte Ford Explorer is gelanceerd in China:

De gefacelifte Ford Explorer is gelanceerd in China:

Er zijn veel veranderingen aangebracht aan het voertuig.

De Amerikaanse autofabrikant Ford heeft het populaire SUV-model Explorer geïntroduceerd voor China. Het voertuig, dat wordt geïntroduceerd als een combinatie van Amerikaanse en Chinese verfijning, oogt als een Explorer die een grote transformatie heeft ondergaan. Vooral de vergrote grille en de versterkte chromen details tonen het verschil met de Amerikaanse versie.

Het voertuig heeft volledig opnieuw ontworpen LED-koplampen. Als we naar het zijprofiel kijken, zien de wielen met een diameter van 21 inch er met hun ontwerp interessant uit. Aan de achterkant geven de achterlichten, die iets groter zijn dan die van de Equator die in China wordt verkocht, de Explorer-letters in plaats van het Blue-logo op het kofferdeksel en de chromen details die de middelste lampen combineren, het voertuig een stijlvolle look.

De grootste verandering aan de auto vond plaats in het interieur. Het bedrijf integreert het 27-inch multimedia scherm van de Ford Evo, dat in China te koop wordt aangeboden, in dit voertuig. Zo zijn veel knoppen weggelaten en is de positie van de ventilatieopeningen ten opzichte van het multimedia scherm gewijzigd.

Het bedrijf kondigde aan dat deze wijzigingen niet van toepassing zijn op voertuigen die momenteel in de Verenigde Staten worden verkocht. De eerste bestellingen zullen op 11 augustus worden ontvangen en de productie zal op 7 november beginnen. De volledig elektrische Explorer zou normaal gesproken in 2023 op de markt komen, maar de introductiedatum is uitgesteld tot december 2024, de productiedatum.

 

Emily A.

Vorig NieuwsNieuwe GMC truck:
Volgende NieuwsToyota Land Cruiser 70 bestellingen opgeschort in Australië: