2024 Ford Edge Hybrid introduceerde zijn nieuwe stijl in China:

2024 Ford Edge Hybrid introduceerde zijn nieuwe stijl in China:

Met zijn strakke, vereenvoudigde nieuwe styling ziet de nieuwe Edge eruit als een grote update ten opzichte van het huidige model.

De hybride versie zal er hetzelfde uitzien als de versie met alleen verbranding van de Edge.

   Dat betekent een bredere grille met een chromen voorhoofdslijn die doorloopt in de koplampen.

Het algehele ontwerp is sterk veranderd ten opzichte van de huidige Edge, met rechtere, modernere lijnen waardoor de nieuwe auto er wat volwassener uitziet. De zijlijnen zijn verzacht en de verborgen deurgrepen geven de SUV een meer premium uitstraling.

Nieuwe achterlichten lopen verder door in de achterklep en de remlichten zijn gestapeld om de achterkant van de auto visueel te scheiden.

Belangrijker is dat de Edge 122 mm langer is dan het huidige model. Nu 5 meter lang, geeft hem meer binnenruimte en brengt hem dichter bij de Toyota Highlander.

Dit model wordt met name aangedreven door een 2,0-liter benzinemotor gekoppeld aan een elektromotor. Samen leveren ze tot 271 pk (202 kW/275 pk), ongeveer 30 pk meer (22 kW/30 pk) dan het vorige model.

Terwijl de bediening de show een beetje heeft gestolen, is Ford van plan de nieuwe Edge officieel te onthullen op de 2022 Guangzhou Auto Show, die op 30 december van start gaat.

 

Emily A.

 

Vorig NieuwsGeneral Motors vindt zichzelf opnieuw uit voor het tijdperk van elektrificatie:
Volgende NieuwsChinese auto's zijn goed voor meer dan 30% van de nieuwe verkopen in Rusland: