Ford onthult de nieuwe Transit Custom:

Ford onthult de nieuwe Transit Custom:

2024 Ford Transit Custom is geïntroduceerd met diesel, PHEV en elektrische motoropties.

 

Vanaf 2023 zal de nieuwe generatie van Ford's populaire lichte bedrijfswagen EcoBlue beschikbaar zijn met een keuze uit diesel-, PHEV- en elektrische motoren en een verscheidenheid aan verschillende carrosserie-stijlen.

De Transit Custom is gebaseerd op een "geheel nieuwe" architectuur die zal worden gedeeld met de volgende generatie Volkswagen Transporter. De verschillende carrosserie-opties omvatten een standaard paneelwagen, een minibus met dubbele cabine en een combiketel.

In de cabine bevindt zich een 13-inch touchscreen voor het nieuwe SYNC4-infotainment systeem. Het vlakke stuurwiel met geïntegreerde knoppen kan worden neergeklapt om een Mobile Office-ruimte te creëren. Alle hardware omvat Ford Pro software en connected service platform, inclusief Ford Pro Upfit Integration System.

 De EcoBlue-dieselmotor zal in verschillende vermogens worden aangeboden, te beginnen met 109 pk, 134 pk, 148 pk of 168 pk. De Transit Custom wordt ook geleverd met een nieuwe acht traps automaat en optionele vierwielaandrijving. Volgens Ford bedraagt het maximale trekvermogen van het automatische AWD-model 2.500 kg.

De plug-in hybride Transit Custom combineert een 2,5-liter benzinemotor met een elektromotor en een accu. Hoewel het nog niet is aangekondigd, schatten we dat het totale vermogen in de buurt van 222 pk zal liggen. De 11,8 kWh batterij biedt een actieradius tot 57 km. De volledig elektrische e-Transit ten slotte heeft een elektromotor met 214 pk en 415 Nm koppel. De 74 kWh batterij biedt een actieradius van 380 km.

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe nieuwe Skoda Superb:
Volgende NieuwsDacia Manifesto Concept Eigenschappen uitgelegd: