2022 Ford Focus met prijzen vanaf € 28.240

2022 Ford Focus met prijzen vanaf € 28.240

De Ford Focus blijft een van de best rijdende, beste gezinsauto's.

Ford Focus is een auto met uitstekende rijeigenschappen, goede ruimte en de nieuwste technologie. Het infotainmentsysteem en de kwaliteit van het interieur zijn behoorlijk goed.

Qua formaat zit de Ford Focus keurig tussen de kleinere Ford Fiesta en de grotere Ford Mondeo in.

2022 Ford Focus

Het interieur van de nieuwe Ford Focus is aangenaam om naar te kijken, met een glanzende middenkuip op het dashboard met daarbovenop een soft-touch gedeelte dat zich uitstrekt over de bovenkant van de deurpanelen. De knoppen voor de klimaatregeling en andere functies van de Focus zijn allemaal groot en goed gelabeld, zodat ze gemakkelijk te gebruiken zijn.

Ford Focus instapmodellen worden geleverd met een 8-inch touchscreen en spraakherkenningstechnologie, Apple CarPlay en Android Auto telefoonspiegeling. Het touchscreen is responsief en helder, maar de graphics op het scherm zijn niet zo praktisch als die van bijvoorbeeld concurrerende modellen.

2022 Ford Focus

Vanaf de ST-Line X-modellen tot de high-end Vignale krijg je satellietnavigatie. Verder is vanaf de ST-Line X een 4,3-inch kleurenscherm in het combi-instrument toegevoegd voor duidelijkere rij-informatie onderweg. Een relatief voordelige draadloze oplader voor smartphones kan ook worden toegevoegd aan alle modellen behalve de instapmodellen.

 

2022 Ford Focus
Bij het kiezen van een motor voor uw Focus wordt u verwend met keuze - de 1,0-liter driecilinder benzinemotor is verkrijgbaar in ten minste drie vermogens.

Ford Focus's 125 hp 1.0 liter Ecoboost benzine heeft waarschijnlijk de voorkeur. Hij zal nooit langzamer gaan en is handig in aanschaf en gebruik. Als je echter voortdurend hobbelig optrekt op de snelweg, zal een van de diesels op de lange termijn een veel betere gok zijn.

Rijden met de Focus is een plezier, zeker met de sterk verbeterde achterwielophanging gemonteerd. De besturing geeft een natuurlijk gevoel, de lichaamsbeheersing van de auto is geweldig, hij weet rustig te blijven in de bochten. Auto's uit de ST-Line profiteren ook van een sportiever onderstel, dat iets lager is afgesteld voor een betere controle in scherpe bochten, maar geen afbreuk doet aan het comfortabele rijgedrag van de Focus.

 De Focus rijdt uitstekend, is voorzien van een indrukwekkend niveau aan technologie en veiligheidspakket, en biedt veel ruimte voor gezinnen. 
vanaf € 28.240

Emily A.

Vorig NieuwsToyota Mirai waterstof-brandstofvoertuig
Volgende Nieuws2022 Ford Tourneo Custon met prijzen vanaf € 82.581,81