2022 Opel Movano met prijzen vanaf € 28.849

2022 Opel Movano met prijzen vanaf € 28.849

Opel Movano, in termen van laadvermogen en innovatie en design, je kunt het niet verslaan.

De nieuwe Movano is de hoogwaardige, ongeëvenaarde functionaliteit waar Opel bekend om staat, met een bredere en meer geavanceerde variant beschikbaar dan ooit tevoren. Hij combineert een robuust design met geavanceerde assistentiesystemen en een hoger maximaal laadvermogen. De nieuwe Opel Movano biedt de perfecte oplossing voor de transporttaak.
De opvallende kenmerken van de Movana zijn Flexibiliteit, Comfort, Capaciteit en Vermogen.
De nieuwe Movano is stijlvol en robuust vormgegeven. Hij combineert legendarische functionaliteit met een ongekend stijlvol en elegant uiterlijk.
Het ruime interieur van de nieuwe Movano biedt met zijn comfortabele cabine een comfortabele werkomgeving en is tevens uiterst functioneel. Het is een veelzijdig mobiel kantoor, uitgerust met de geavanceerde digitale connectiviteit van Opel Connect . In de versie met één cabine is er plaats voor twee passagiers naast de bestuurder voorin en tot vier passagiers in de dubbele cabine achterin.

2022 Opel MOvano

De nieuwe Opel Movano is verkrijgbaar in vier lengtes, drie hoogtes en verschillende carrosseriestijlen Gesloten bestelwagen, dubbele cabine, chassiscabine, dubbele cabine met chassis en platformcabine
Er zijn verschillende fabrieksconversies beschikbaar, waaronder kipper- en open carrosseriemodellen.
Bruto voertuiggewicht 2,8 ton, 3,0 ton, 3,3 ton, 3,5 ton.

2022 Opel Movano

De laadruimte van de Opel Movano is een van de beste in zijn klasse, met ruime toegang via brede deuren en een volume tot 17 m³. Dat betekent dat er in de grootste versie gemakkelijk vier europallets in kunnen. U kunt hem ook tot aan het dak beladen, terwijl de laadruimte en de carrosserie voorzien zijn van stevige vloer- en wandpanelen.
Het laadvermogen van de Movano is toonaangevend: tot 2100 kg afhankelijk van de uitvoering. Totaal voertuiggewicht 3000, 3300, 3500 of . Het maximum aanhangergewicht is 3000 kg.

 

2022 Opel Movano
 Bestuurder en passagiers genieten onderweg van het naadloze design van digitale radio, Bluetooth en USB-connectiviteit. Afhankelijk van het uitrustingsniveau is de Movano uitgerust met een 5-inch digitaal touchscreen en optioneel een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem.
Met zijn vernieuwde gamma 2,2-liter turbodieselmotoren, die allemaal voldoen aan de Euro 6d emissienorm, biedt de Movano het juiste vermogen voor elke transportopdracht. Het gamma omvat motoren met vermogens van 88 kW/120 pk, 103 kW/140 hp en 123 kW/165 hp, een maximumkoppel tot 370 Nm en een soepel schakelende 6-versnellingsbak.

2022 Opel Movano

Het systeem waarschuwt de bestuurder ook voor de snelheidslimiet met het verkeersbordherkenningssysteem.
Dankzij het intelligente tractiecontrolesysteem rijdt de Movano uitzonderlijk goed, zelfs in barre omstandigheden. Indien nodig verplaatst het systeem de aandrijving automatisch naar het wiel met de beste grip. Bovendien zorgt Hill Descent Control ervoor dat de Movano gecontroleerd afdaalt, zelfs als de weg nat, modderig of ruw is. 

vanaf € 28.849

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Ford Tourneo Custon met prijzen vanaf € 82.581,81
Volgende Nieuws2022 Kia Rio met prijzen vanaf € 20.795