De Volkswagen Tiguan Black Edition is het nieuwe vlaggenschip-uitrustingsniveau dat somber oogt naast de R.

De Volkswagen Tiguan Black Edition is het nieuwe vlaggenschip-uitrustingsniveau dat somber oogt naast de R.

De automaker heeft in het Verenigd Koninkrijk zijn nieuwe Black Edition-uitrusting onthuld, die tussen de R-Line en de volledige R in zijn binnenlandse SUV line-up zit.

De nieuwe versie van het best verkochte Volkswagen-model heeft een ingetogen uiterlijk, een donkerdere variant van de sportieve R-Line bodykit. De bumper bekleding, spiegelkappen, raamlijsten, dakrails en uitlaatpijpen zijn zwart gespoten, samen met 20-inch Suzuka Black lichtmetalen velgen. De grille heeft glanzend zwarte en chromen accenten, terwijl de SUV standaard wordt geleverd met een panoramisch zonnedak en 90% getint privacy glas achter.

De standaarduitrusting omvat verwarmde comfort-sportstoelen, een verwarmd en met leder bekleed sportstuur met gerenommeerde tiptoetsen, een digitaal instrumentenpaneel en het 9,2-inch Discover Media Navigation infotainment systeem.

De Black Edition wordt in eerste instantie aangeboden met een 1.5 TSI benzinemotor of een 2.0 TDI dieselmotor, beide goed voor 148 pk (110 kW / 150 pk) en hun vermogen via een zeven traps automatische DSG naar de vooras sturen. ontsteking.

De Volkswagen Tiguan Black Edition is al verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk, met prijzen vanaf 37.325 pond (44.737 dollar). Dat is 4.535 pond meer dan het instapmodel Life met dezelfde motor/transmissieconfiguratie.
 

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe retro-futuristische Citroen C5X krijgt een verbluffende, op de jaren 1970 geïnspireerde CX makeover:
Volgende NieuwsIntroductie van de 2024 Mercedes E-Klasse met Superscreen, geïntegreerde TikTok en selfie camera: