De 2024 VW Atlas familie krijgt een nieuw uiterlijk en een beter interieur:

De 2024 VW Atlas familie krijgt een nieuw uiterlijk en een beter interieur:

Volkswagen introduceerde de vernieuwde 2024 Atlas en Atlas Cross Sport modellen op de Chicago Auto Show.

Beide modellen profiteren van een vernieuwd gezicht, meer uitrusting en een herzien interieur met verbeterde materialen. Atlas heeft ook een 2.0 TSI-motor met meer vermogen en meer koppel.

Binnenin is het instrumentencluster opnieuw ontworpen, met luchtroosters onder het 10,25-inch digitale instrumentencluster en een nieuw 12-inch standalone infotainment touchscreen dat past bij de kunstlederen bekleding.

Alle versies van de Atlas 2024 en Atlas Cross Sport zijn standaard voorzien van een groot aantal geavanceerde functies, waaronder een digitale cockpit, klimaatregeling met drie zones, geventileerde voorstoelen, een verwarmd stuurwiel, draadloos opladen, zes USB-C-poorten en spraakbediening. . Hogere modellen krijgen ook een premium gewatteerd lederen interieur met een ruitjespatroon.De nieuwe 2.0-liter TSI met turbo levert 269 pk (198 kW / 273 pk) en 370 Nm koppel.

De nieuwe 2.0 TSI is alleen gekoppeld aan een acht traps automaat. Het vermogen wordt overgebracht naar de voorwielen of naar alle vier de wielen via het 4Motion AWD-systeem, dat als optie leverbaar is voor het hele gamma. Ook werd een aanhangerlading van 2.268 kg geaccepteerd.
 

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe president van Volkswagen Amerika blijft aandringen op een pick-up truck:
Volgende NieuwsBMW M3 Touring - AC Schnitzer versie: