Nieuwe 2023 VW ID 3 gespot met kleine styling updates

Nieuwe 2023 VW ID 3 gespot met kleine styling updates

De VW ID 3 wordt later dit jaar bijgewerkt.

De meest opvallende verandering is de vernieuwde bumper, die nu twee verticale luchtinlaten aan de zijkanten heeft om de aerodynamica te verbeteren.

 

Het interieur van het model is bekleed om het grotere 12-inch infotainment touchscreen met bijgewerkte software te verbergen, dat op alle uitrustingsniveaus tot de standaarduitrusting zal behoren. Het kleine digitale instrumentenpaneel, de luchtinlaten en de middenconsole zijn ook bijgewerkt, terwijl de falende versnellingspook van het vorige model is vervangen door een traditionele versnellingspook.

 

Volkswagen probeert ons ervan te overtuigen dat dit de "tweede generatie" van de ID 3 is, maar wat duidelijk is, is dat het om een facelift van de compacte hatchback gaat.

De mechanische onderdelen van de VW ID.3 2023 worden naar verwachting gemigreerd naar het bijgewerkte model, maar de actieradiuscijfers zullen met 2% verbeteren dankzij de meer aerodynamische carrosserie.

 

 De prijzen beginnen bij 43.995 euro voor de ID 3 Pro Life en lopen op tot 56.500 euro voor de ID.3 Pro S Tour. De productie vindt plaats in de fabrieken in Zwickau, Dresden en Wolfsburg.

 

 

Emily A.

Vorig Nieuws2024 Mercedes-Benz GLE en GLE Coupé
Volgende NieuwsKia Rio trekt zich terug uit Europa: