Volkswagen ID 4 GTX:

Volkswagen ID 4 GTX:

Volkswagen maakt de ID 4 GTX klaar voor het avontuur.

Volkswagen tilt de ID4 naar een nieuw niveau met zijn extreme off-road versie. Volkswagen ID. De auto, genaamd Extreme, is helaas niet meer dan een eenmalige vingeroefening voor liefhebbers.

De Volkswagen ID4 is echt een SUV, maar zoals de meeste moderne SUV's zul je hem niet snel op asfalt aantreffen. Daar is de auto ook niet voor bedoeld, maar met name de vierwielaangedreven versies kunnen je een heel eind off-road brengen. Wie meer off-road wil, kan in hun ogen kijken, in de hoop dat Volkswagen je de sleutels geeft van zijn nieuwste creatie.
Dit specifieke werkmodel laat zien wat er gebeurt als een ID4 zich opmaakt voor een ongewoon avontuur. Ze kochten een ID4 GTX, de topversie met 299 pk, en verhoogden het vermogen aanvankelijk tot 388 pk. Hij is hoger op zijn poten getild en voorzien van 18 inch all-terrain wielen met zwaar rubber eromheen. Op deze wielen zien we dikkere wielkasten die 5 cm meer uitsteken dan gebruikelijk. Een dikke stang bij de neus en een imperiaal gevuld met LED-verlichting maken het avontuurlijke uiterlijk compleet. ID voor wat extra "beleving".
 De Extreme werd volledig ontworpen als showmodel ter ere van het "ID. Treffen" in Locarno, Zwitserland. Ja, dit weekend is er een evenement voor "electro mobility fans" georganiseerd door ID en gesponsord door Volkswagen.

 

Emily A.

Vorig NieuwsHyundai Ioniq 5 N kan tot 600 pk leveren:
Volgende NieuwsFord stopt na 2023 met de productie van de Transit Connect in de VS: