Introductie van de 2024 Mercedes E-Klasse met Superscreen, geïntegreerde TikTok en selfie camera:

Introductie van de 2024 Mercedes E-Klasse met Superscreen, geïntegreerde TikTok en selfie camera:

De nieuwe generatie van de E-Klasse wordt uitgerust met een groot passagiersscherm en een reeks hightech opties.

De 2024 Mercedes E-klasse neemt afscheid van de camouflage nu het bedrijf officieel zijn geheel nieuwe interieur onthult.

Het model is ontworpen om een "meeslepende entertainment ervaring" te bieden met muziek, games en streaming content.

De E-serie zal worden aangeboden met een optioneel MBUX Superscreen. Mercedes ging er niet dieper op in, maar het gaat om een enorm infotainment systeem en een scherm voor de passagier.


Er is ook een onafhankelijk digitaal instrumentenpaneel met Classic en Sport displays. Het klassieke display toont een wijzerplaat achtige snelheidsmeter en toerenteller.

Bij de lancering zijn er een aantal apps, waaronder Angry Birds, TikTok, Zoom en Webex. Enkele daarvan zijn beschikbaar met de nieuwe selfie- en videocamera van de auto die boven het dashboard is gemonteerd en deel uitmaakt van het MBUX Superscreen. De camera kan foto's en video's maken terwijl de auto geparkeerd staat.

Naast de genoemde toepassingen is er ook de webbrowser Vivaldi en het entertainment portaal ZYNC. Deze laatste biedt volgens Mercedes "content on demand, interactieve ervaringen, lokale videoprogrammering, sport, nieuws en nog veel meer."

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe Volkswagen Tiguan Black Edition is het nieuwe vlaggenschip-uitrustingsniveau dat somber oogt naast de R.
Volgende NieuwsDe volgende generatie van de Toyota Supra zou volledig elektrisch kunnen zijn: