De nieuwe sportieve Volkswagen ID.Buzz GTX is in aantocht:

De nieuwe sportieve Volkswagen ID.Buzz GTX is in aantocht:

Volkswagen's volledig elektrische ID.Buzz MPV krijgt een GTX-versie.

Volkswagen heeft aangekondigd dat het sportieve GTX-logo op alle elektrische identiteitsvoertuigen zal worden aangebracht.

De grootte van de batterij zal waarschijnlijk niet verschillen van andere hardware-niveaus, dus we zullen dezelfde 77kWh batterij in de ID.Buzz GTX zien. In de ID.5 GTX is deze batterij gekoppeld aan een elektromotor opstelling van 295 pk en 460 Nm. Gezien het feit dat de ID.Buzz gebruik maakt van hetzelfde MEB-platform als de ID.5, verwachten we vergelijkbare cijfers voor Volkswagen's elektrische MPV.

Die maakt gebruik van twee elektromotoren voor vierwielaandrijving, dus verwacht hetzelfde voor de ID.Buzz GTX. Net als bij de GTX-modellen ID.4 en ID.5 zal de actieradius waarschijnlijk afnemen omdat de batterij meer prestatie-afhankelijk is.
Elders zal het exterieur waarschijnlijk worden voorzien van een paar kleine ontwerpen om de toegevoegde sportiviteit te passen, en op het interieur worden enkele rode accenten verwacht, vergelijkbaar met die gezien op de vorige GTX-modellen.

De bestellingen voor de nieuwe Volkswagen ID.Buzz zijn nog niet volledig geopend. Verwacht wordt dat de verkoop in juli begint.
 

Emily A.

Vorig Nieuws2023 Honda Civic Type R - nieuwe afbeelding:
Volgende NieuwsKia, Genesis en Hyundai ontwikkelen auto's in Europa: