Kia, Genesis en Hyundai ontwikkelen auto's in Europa:

Kia, Genesis en Hyundai ontwikkelen auto's in Europa:

Drie grote merken bundelen hun krachten voor Europa.

Genesis, Hyundai en Kia hebben hun krachten gebundeld om hun markten in Europa uit te breiden. Tyrone Johnson, hoofd Europees onderzoek en ontwikkeling, bevestigde dat er meer Genesis-, Hyundai- en Kia-modellen voor Europa worden ontwikkeld.

Deze stap betekent niet alleen meer op maat gemaakte modellen voor Europa, maar ook begeleiding van het team bij de ontwikkeling van enkele wereldwijde modellen. B. Die onder het submerk Hyundai N Performance.

Vorig jaar alleen al had het team van Johnson 30 projecten ontwikkeld in Europa, maar voor de VS, waaronder de Hyundai Kona N, Hyundai i20 N en Elantra N.

Sinds Johnson in 2018 de baan aannam, heeft het een aantal Europese testlocaties geconsolideerd. Nu is zijn belangrijkste faciliteit het voormalige Opel-testcircuit in Dudenhofen, Duitsland.

Johnson bevestigde dat de Hyundai-groep ook van plan is om zijn faciliteit op de Nürburgring te verdubbelen.

Wat de nieuwe modellen voor Europa betreft, werd vorig jaar de Genesis G70 Shooting Brake gelanceerd, een auto die speciaal voor de Europese markt werd ontworpen. Genesis Europe-baas Dominique Boesch zei dat de auto zeer goed werd ontvangen en dat de binnenlandse markt in Zuid-Korea nu overweegt de auto te verkopen.

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe nieuwe sportieve Volkswagen ID.Buzz GTX is in aantocht:
Volgende NieuwsSony en Honda sloegen de handen ineen om een nieuw bedrijf te vormen: