2023 Kia Sorento Plug-in Hybrid :

2023 Kia Sorento Plug-in Hybrid :

Kia heeft aangekondigd dat de prijzen voor de Sorento Plug-in Hybrid (PHEV) in 2023 beginnen bij 49.890 dollar.

De Sorento PHEV is uitgerust met GT-Line voorbumper en 19-inch lichtmetalen velgen. Verder zijn er LED-verlichtingseenheden, ruitenwissers met regensensoren en een standaard panoramadak.

Binnenin vindt u verwarmde en geventileerde geperforeerde lederen stoelen, met elektrische verstelmogelijkheden aan beide zijden. Het model beschikt ook over verwarmde stoelen op de tweede rij en afzonderlijk neerklapbare stoelen op de derde rij.

Achter het verwarmde lederen stuurwiel ziet de bestuurder een 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel en een 10,25-inch infotainment systeem met gps-navigatie en Android Auto en Apple CarPlay. Andere hoogtepunten zijn het Bose-geluidssysteem, een draadloos oplaadstation voor smartphones en klimaatregeling met twee zones.

Op het gebied van veiligheid is er een breed scala aan rijhulp systemen, waaronder Intelligent Cruise Control met Stop & Go, Highway Driving Assistant en Forward Collision Avoidance Assistant met Junction Assistant. overstekend verkeer, achter uitrijn assistent en safe exit assist. Andere hoogtepunten zijn High Beam Assist, Lane Keeping Assist en Lane Keeping Assist.

De aandrijving wordt verzorgd door een plug-in hybride systeem dat bestaat uit een 1,6-liter viercilinder turbomotor, een elektromotor en een 14 kWh groot accupakket. Dit systeem zorgt voor diagonale vierwielaandrijving en een gecombineerd vermogen van 261 pk (195 kW / 265 pk) en 349 Nm koppel.

 

Emily A.

Vorig NieuwsNissan X-Trail; e-power:
Volgende NieuwsVolkswagen maakt van ID Buzz een koelkast en een kubus voor de IAA: