Facelift BMW X6 prijs en kenmerken:

Facelift BMW X6 prijs en kenmerken:

De BMW X6 SUV krijgt volgend jaar een facelift.

Op de Duitse wegen zijn testvoertuigen gespot van de vernieuwde versie van de coupé-SUV van het Duitse merk.

De nieuwe BMW X6 krijgt waarschijnlijk een herzien frontdesign. De onderste grille heeft nu een grotere opening voor de radarsensoren - net als bij de kleinere BMW X1.

Maar de nieuwe X6 zal waarschijnlijk op de markt komen met geheel nieuwe lichtmetalen velgen en een handvol niet eerder leverbare lakken.

Binnenin zullen de veranderingen veel drastischer zijn. De nieuwe X6 krijgt het nieuwste BMW iDrive OS8 infotainment systeem, met een "gebogen paneel" bestaande uit een 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel en een 14,9-inch centraal touchscreen. Dit systeem, dat voor het eerst werd gebruikt in de elektrische BMW iX, is een van de meest geavanceerde systemen op de markt, met heldere graphics en een responsieve gebruikersinterface.

Twee van de belangrijkste functies van iDrive OS8 zijn virtual reality navigatie en "My Modes". De eerste maakt gebruik van de live feed van de beveiligingscamera's van de auto en overlapt de instructies met die op het scherm, waardoor de instructies gemakkelijker te begrijpen zijn. Met de BMW "My Modes" functie kunt u individuele bestuurdersprofielen aanmaken en het stuurwiel, de gasrespons, de klimaatregeling en de omgevingsverlichting aanpassen aan uw huidige stemming of smaak.

De kleinste motor die beschikbaar is voor X6-kopers is de 3,0-liter zescilinder mild hybrid. Net als voorheen komen er een instap benzine motor en twee dieselmodellen.

De best-in-class X6 M50i en X6M blijven aangedreven door een krachtige 4,4-liter turbo V8.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2024 Maserati GranCabrio klaar voor wintertests:
Volgende NieuwsDe nieuwe Jeep Avenger SUV