2023 BMW 5 Serie:

2023 BMW 5 Serie:

De volgende BMW 5 Reeks zal worden gebouwd volgens de bestaande designtaal van het bedrijf, in plaats van de nieuwe designtaal die werd geïntroduceerd voor de vernieuwde 7 Reeks.

De volgende generatie van de 5 Serie zal concurreren met de nieuwe E-klasse van Mercedes, die volgend jaar ook op de markt komt en naar verwachting met benzine- en dieselmotoren zal worden aangeboden. Een opgefriste versie van de huidige Audi A6 zal volgend jaar waarschijnlijk ook in de showroom verschijnen.

We verwachten dat de volgende 5 Serie een minder uitgesproken grille aan de voorkant krijgt dan sommige huidige BMW-modellen. De koplampen zullen ook een meer traditionele vorm hebben, waardoor de styling van de vorige generaties behouden blijft.

BMW zal naar verwachting de nieuwste cabine architectuur gebruiken in de nieuwe 5 Serie, maar het exterieur design is terughoudender in vergelijking met andere modellen in de serie. Dit zal waarschijnlijk twee gebogen, in elkaar overlopende schermen omvatten die tussen de ooglijn van de bestuurder en het midden van het dashboard lopen.

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe nieuwe Renault 4 wordt op 17 oktober onthuld op het Autosalon van Parijs:
Volgende NieuwsDe nieuwe elektrische minibus Renault Trafic E-TECH wordt voorgesteld: