BMW M3 Touring - AC Schnitzer versie:

BMW M3 Touring - AC Schnitzer versie:

Zoals we gewend zijn van de Duitse tuner, omvatten zijn upgrades voor de M3 Touring zowel prestatie als visuele veranderingen.

AC Schnitzer gaat uit van een topsnelheid van 582 pk en 750 Nm van de M3 Touring 503 pk en 650 Nm koppel. Wil de klant nog meer vermogen, dan kan hij de auto laten tunen tot 602 pk en 750 Nm.

De M3 Touring ontwikkelde nieuwe quad-uitlaten met een high-performance uitlaatsysteem, uitlaatpijpen of een koolstofvezel umfaster. De vering is verlaagd tot 20 mm door de standaar dveerset van de tuner te verlagen tot 15 mm, de voertuighoogte is verlaagd met de voorkant, er zijn tal van veiligheidsmaatregelen genomen. De achterkant is niet verlaagd. Als alternatief kunnen bij het verstelbare RS-chassis compressie, rebound en instelbare verlaging met hoge en lage snelheid worden besteld.

 
Ontworpen voor M3 Touring om Raddesigns te gebruiken. Dit is de eerste AC3 en is verkrijgbaar in zilver/antraciet of antraciet/zilver en ziet 20×10 en bochten. De tweede optie vindt AC1 wielen, om voor te sterven in Farben, maar met vele andere spaak ontwerpen. Ook 20×10 inch.

De upgrades worden aangevuld met een groot aantal verbeteringen in het interieur, een nieuwe generatie upgrades in het sportstuur, aluminium schakel paddles en aluminium pedalen.

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe 2024 VW Atlas familie krijgt een nieuw uiterlijk en een beter interieur:
Volgende NieuwsOpgelet, sommige BMW i4 en iX modellen geven mogelijk geen voetgangerswaar schuwingstoon: