2022 RENAULT CAPTUR

2022 RENAULT CAPTUR

De RENAULT Captur heeft onlangs een update gekregen

De RENAULT Captur heeft onlangs een update gekregen, zo is het exterieur van de Captur voorzien van C-vormige LED-loopverlichting, standaard LED-koplampen, een bredere grille, vernieuwde bumpers en grotere lichtmetalen wielen.

Binnenin ging Captur verder en kreeg hij een nieuw infotainmentsysteem, een slanker design en verbeterde materialen. Omdat de Captur langer, breder en langer is dan voorheen en er meer afstand is tussen de voor- en achterwielen, is er meer ruimte binnenin, vooral achterin.

2022 Renault Captur

De entry-midrange Capturs zijn voorzien van een 7-inch portrait infotainmentsysteem zonder ingebouwde satellietnavigatie, maar met Apple CarPlay en Android Auto zodat u kunt blijven navigeren via uw smartphone. DAB-radio en Bluetooth zijn ook standaard. De Iconic uit het middensegment voegt ingebouwde satellietnavigatie toe aan dit systeem, terwijl de S Edition-modellen uit het topsegment zijn voorzien van een groter 9-inch display.

2022 Renault Captur
Achterin de Captur is veel plaats voor bagage - de achterbank kan in één stuk heen en weer worden geschoven, waardoor de beenruimte achterin plaatsmaakt voor bagageruimte. Dat betekent dat de kofferbak van de Captur met 536 liter en de stoelen naar voren geschoven de grootste is van alle kleine SUV's. Als de stoelen helemaal naar achteren staan, krimpt de kofferbak tot 404 liter.

 

Dieselversies hebben kleinere boten dan benzineversies omdat dieselauto's tanks nodig hebben voor AdBlue en deze tanks nemen wat bagageruimte in beslag.

Met drie benzinemotoren, twee diesels en een plug-in benzine-elektrische hybride heeft Captur genoeg opties als het gaat om motoren en versnellingsbakken. Afhankelijk van de motor is er een Renault Captur-automaat met zeven versnellingen of handgeschakelde vijf- en zesversnellingsbakken beschikbaar.

2022 Renault Captur

Renaults 1,3-liter motor met 130 hp biedt de beste balans tussen prijs, prestaties en brandstofverbruik. Als je meer tijd op de snelweg doorbrengt, zal de 115 hp diesel zuiniger zijn.


De Captur is geen thriller om mee te rijden, maar kleine SUV's zijn ook niet zo ontworpen. Belangrijker is dat hij precies stuurt en een gevoel van grip en stabiliteit in de bochten geeft. De VW T-Cross is stiller en comfortabeler, zowel in de stad als op de snelweg.

vanaf € 26.100

Vorig NieuwsVolvo C40 Recharge puur elektrisch
Volgende Nieuws2022 Peugeot 208