Renault Zoe krijgt een facelift voor 2022:

Renault Zoe krijgt een facelift voor 2022:

De Renault Zoe EV heeft kleine updates gekregen voor 2022.

De 2022 Renault Zoe krijgt een nieuwe aanbodstructuur met drie uitrustingsniveaus Equlibre, Evolution en Iconic. Behalve de nieuwe Shadow Gray exterieur kleur en nieuwe wielontwerpen, zijn er geen styling updates wat de make-over betreft. Ook nieuw zijn de E-Tech badge op de achterklep en de hete titanium coating voor de letter e van de Zoe.

Het instapmodel van de Zoe Equilibre wordt standaard geleverd met een 10-inch digitaal instrumentenpaneel, een 7-inch touchscreen infotainment display, keyless card, handmatige climate control, vier speakers en een 22kW AC lader.

De middelgrote Zoe Evolution voegt daar navigatie, parkeersensoren achter, automatische klimaatregeling en enkele andere essentiële ADAS (Traffic Sign Recognition, Lane Departure Warning en Lane Keeping Assist) aan toe.

 In de uitrustingsniveaus Equlibre en Evolution levert de elektrische aandrijflijn 108 pk (80 kW / 110 pk). Alle drie de modellen zijn uitgerust met een 52 kW batterij die een actieradius van 395 km biedt.

De Renault Zoe 2022 is al verkrijgbaar in Frankrijk.

Met 380.000 verkochte exemplaren tussen 2012 en 2022 is de Zoe het afgelopen decennium de best verkochte elektrische auto in Europa geweest.

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe Mercedes-AMG GLE Edition 55 is verkrijgbaar in 6 verschillende versies:
Volgende NieuwsOpel Retro is terug in het rood: