2022 Renault Megan e-tech elektrische auto wordt geleverd met een vernieuwde.

2022 Renault Megan e-tech elektrische auto wordt geleverd met een vernieuwde.

Bent u er klaar voor om het vernieuwde model van de Renault Megan e-tech 100% elektrische auto weer in uw leven te zien?

De Renault Megan e-tech Electric compacte auto heeft een actieradius van ongeveer 470 kilometer. Het model, dat technologische elementen bevat zoals micro-optische LED-stops en OpenR-scherm, trekt de aandacht met zijn hi-fi ontworpen ventilatieroosters en laserbewerkte details op de onderste veiligheidsroosters van de portieren.

2022 Renault Megan e-tech electric

De toegepaste "opwindende technologie" benadering verhoogt ook de perceptie van kwaliteit. Dankzij het nieuwe modulaire platform CMF heeft de New Megane E-TECH Electric unieke carrosserie proporties met zijn lange wielbasis en gereduceerde overhangen van voor- en achteras.

De 110 mm batterij is dunner dan ooit tevoren. De nieuwe Megane E-TECH Electric combineert een compact design met controle over de hoogte. Van buitenaf gezien is de ruimte en ruimtelijkheid van het interieur duidelijk voelbaar.


Crossover-details zoals de 20-inch wielen, de skidstrips onder de carrosserie, de spatbordbekleding en de hoge schouderlijn voelen sterk en solide aan.

2022 Renault Megan e-tech electric

 

De lasergesneden volledige LED-verlichting aan de voor- en achterzijde geeft de nieuwe Megane E-TECH Electric een moderne look.

De Megane E-TECH Electric detecteert dat de gebruiker met de voertuigsleutelkaart zich binnen 1 meter bevindt. In het midden straalt de auto een reeks bewegende, vloeiende lichten uit, waaronder koplampen, dagrijlichten en richtingaanwijzers. Alle versies van de nieuwe Megane E-TECH Electric hebben ook verdekte deurgrepen. Als de bestuurder of voorpassagier het portier nadert om het te openen of te ontgrendelen, komen de verborgen portiergrepen automatisch uit de carrosserie tevoorschijn. Twee minuten nadat de auto in beweging is gekomen of de portieren zijn vergrendeld, worden de portiergrepen weer verborgen.

2022 Renault Megan e-tech electric

Met een totale opbergruimte van 30 liter biedt TECH Electric een eersteklas prijs-prestatieverhouding. De kofferbak heeft een volume van 440 liter.

Afhankelijk van de uitvoering worden elektrische en verwarmbare voorstoelen met lendensteun aangeboden. Onder het infotainmentscherm is er ook een pianoknop en een smartphonedock met draadloos opladen.


De nieuwe Megane E-TECH Electric tilt 160 kW vermogen en 300 Nm met zijn elektromotor diep in de topversie. De motor, die dankzij zijn structuur compact is, is met 145 kg 10% lichter dan de ZOE-motor, ondanks de hogere vermogens- en koppelontwikkeling.


Er zijn twee vermogensniveaus beschikbaar, 96 kW en 250 Nm koppel, alsook 160 kW en 300 Nm koppel. De nieuwe Megane E-TECH Electric biedt al het rijplezier van een elektrische auto met zijn zachte en dynamische plotse acceleratie en bereikt 0 tot 100 km/u in slechts 7,4 seconden.

De nieuwe Megane E-TECH Electric; Hij beantwoordt aan deze behoefte met twee verschillende batterij-opties, 40 kWh en 60 kWh, innovatieve energiebeheersystemen en talrijke laadoplossingen. Hij biedt twee verschillende batterij-opties: 40 kWh voor een actieradius van 300 km en 60 kWh voor een actieradius tot 470 km, afhankelijk van de versie WLTP-cylus.

Emily A.


 

Vorig Nieuws2022 BMW IX5 bereitet sich auf die Erneuerung mit Hygregen-Kraftstofftechnologie vor.
Volgende Nieuws2022 Subaru Solterra komt verslagen aan.