Land Rover Defender 110 Trasco

Land Rover Defender 110 Trasco

Land Rover Defender 110 met kogelvrij compartiment van Trasco.

Dan is de Land Rover 110 wellicht de auto voor u. Land Rover kan de Defender 110 nu namelijk voorzien van bepantsering die de inhoud tot op zekere hoogte beschermt tegen kogels en explosieven.

Land Rover is een samenwerking aangegaan met voertuig beschermingsspecialist Trasco en vanaf nu is het ook mogelijk om je Defender 110 te bepantseren. Wie een Defender 110 met Trasco 'aankleding' bestelt, krijgt een Land Rover Defender met diverse carrosserie delen voorzien van VPAM-gecertificeerde kogelwerende materialen. Dit zijn onder meer de voorruit, zijruiten, deuren en het VPAN niveau 4 of 6 gepantserde dak. Ook een kogelvrij schot met raam achter de tweede zitrij behoort tot de zaken die Trasco in de Defender 110 kan inbouwen.


In de lijst van Trasco vinden we onder meer een brand best rijdings systeem voor de motorruimte dat je met een druk op de knop zelf kunt inschakelen, hoewel het systeem automatisch werkt. Zwaailichten en sirene, intercom, lekke banden en een zelfdichtende brandstoftank behoren ook tot de uitrusting van Trasco. Volgens Land Rover is de Defender 110 met Trasco-extra's bijna niet te onderscheiden van het regulier uitgeruste exemplaar. Het is niet bekend hoe zwaar de met Trasco beschermde Defender 110 is.

 

Emily A.

Vorig NieuwsVolkswagen Jetta GLI Performance Concept:
Volgende NieuwsToyota GR Corolla Rally Concept: