2022 Land Rover Defender vanaf € 85.823

2022 Land Rover Defender vanaf € 85.823

Met de nieuwe Land Rover Defender kunt u altijd uw gewenste bestemmingen op de weg of in het veld bereiken met een geweldige aandrijving.

De nieuwe Land Rover Defender is een stoere, goed uitgeruste en uiterst capabele terreinauto.
De Land Rover Defender is een grote SUV met genoeg off-road technologie om zowat elke denkbare ongunstige situatie aan te kunnen.
Toch kan hij alles wat deze luxe lifestyle SUV's ook kunnen, wat een beetje hetzelfde is als ontdekken dat hij niet alleen beroemd is, maar ook heel goed kan boeren.

De originele Land Rover is duidelijk terug te vinden in het design van de nieuwe Defender. Dat is vooral het geval aan de achterkant, met zijn vlakke achterkant, reservewiel en naar buiten openzwaaiende achterklep met scharnieren aan de zijkant, en Alpine-lampen op het dak.

2022 Land Rover Defender

Net als het origineel kan de nieuwe Land Rover Defender een driedeurs 90-model zijn, of een vijfdeurs 110-model. U kunt het uiterlijk van uw eigen auto aanpassen met een reeks optionele accessoires, waaronder alles van beschermende carrosserie panelen tot een verhoogde luchtinlaat voor zwemmen in diep water.

Het interieur is een mix van traditioneel en modern met de modernste technologie. Zachte materialen staan naast opzettelijk blootliggende schroeven en rubberen vloermatten. Elke Defender wordt ook geleverd met een 10-inch touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto. Achterin het driedeurs 90-model is er voldoende ruimte voor volwassenen om comfortabel te zitten, maar met de stoelen op hun plaats is er nauwelijks bagageruimte. Als u uw Defender regelmatig gebruikt voor gezinsvervoer, zult u de grotere vijfdeurs 110 willen. Deze kan vijf, zes of zeven zitplaatsen hebben.

2022 Land Rover Defender


Als u echter regelmatig alle zeven zitplaatsen moet gebruiken, is de Land Rover Discovery waarschijnlijk de betere keus. De kofferruimte van de 110 is ook behoorlijk, groter dan die van vergelijkbare Toyota Land Cruiser en Jeep Wrangler modellen.

Versie 90 is echter niet zo goed; de inhoud van 397 liter klinkt goed, maar de vorm van de ruimte is vreemd en er is een grote bult in de vloer wanneer je de achterbank neerklapt.

De Defender wordt geleverd met een keuze uit drie dieselmotoren en drie benzinemotoren. Alle motoren zijn standaard uitgerust met een automatische transmissie met acht versnellingen en vierwielaandrijving. De D250 diesel is het neusje van de zalm qua prijs, prestaties, brandstofverbruik en tractie.

2022 Land Rover Defender


 De Land Rover Defender kan een aanhanger van 3.500 kg trekken en 90 cm diep zwemmen, meer dan de extreem taaie Jeep Wrangler of welke vrachtwagen dan ook aankan.

Ondanks zijn terreincapaciteiten is de Defender behoorlijk goed voor het navigeren in de stad. De lucht geveerde auto is bijzonder comfortabel en de besturing is licht, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is. Het zicht naar voren is goed, maar het reservewiel belemmert het zicht naar achteren.
Dus geweldig op het spoor, goed op de weg, praktisch, ruim en boordevol slimme technologie. 
 

vanaf e 85.823

Emily A.

Vorig NieuwsDe nieuwe Alpine A110 is geïntroduceerd.
Volgende Nieuws2022 Volkswagen Multivan met prijzen vanaf € 54.400