2022 Range Rover EVOQUE prijs en kenmerken:

2022 Range Rover EVOQUE prijs en kenmerken:

Range Rover EVOQUE is een luxueuze SUV met een luxueus interieur, meer off-road capaciteiten.

De Range Rover Evoque is een kleine premium SUV om te overwegen als u op zoek bent naar een stijlvol uiterlijk, een hightech interieur en meer off-road capaciteiten dan de Audi Q3, BMW X2 en Volvo XC40.


Van buiten ziet hij er niet bijzonder futuristisch uit. In feite ziet dit nieuwe model er van opzij bijna identiek uit als de oude Range Rover Evoque, ook al delen ze alleen de deurscharnieren.

Van voren ziet hij er veel levendiger uit, dankzij enkele handbediende koplampen die hij van zijn oudere broer Velar heeft geleend, en enkele heerlijke koperkleurige details in de high-spec R-Dynamic look.

Binnenin klinken de dingen echter heel anders, waar je een feest van hi-tech voorzieningen aantreft, zoals moderne digitale camera's die eruitzien als een retro 35mm-stuk. Alle modellen hebben een scherm van minstens 10 inch, maar hogere uitrustingen hebben twee schermen boven op de middenconsole.

2022 Ronge Rover EVOQUE

Kies je een topmodel, dan krijg je drie infotainment schermen, waaronder een digitaal bestuurdersdisplay. Je kunt ook een aangepaste achteruitkijkspiegel kiezen die van een gewone spiegel naar een met een achteruitrijcamera uitgerust display draait en dat werkt vrij goed als je er eenmaal aan gewend bent.

Voor lederen zetels moet je extra betalen, maar je kunt er ook voor kiezen om het interieur van je Evoque te bekleden met een bekleding op basis van eucalyptus. Dat is milieubewuster en levert ongetwijfeld veel brownie points op bij veganistische reizigers.

 Zelfs naast de vele flitsende kleine SUV's is de Range Rover Evoque een van de meest stijlvolle. Bovendien is hij uitgerust met een aantal indrukwekkende technische snufjes.

 2022 Range Rover EVOQUE

Veganist of niet, zelfs uw meest kieskeurige vrienden zullen niet veel te klagen hebben over de Evoque. Er is voldoende ruimte achterin voor 1,80-voet volwassenen te comfy, en de stoelen zijn lekker en ondersteunend. Voorin is het nog beter, daar heb je veel instellingen om je ideale rijpositie te vinden.

In tegenstelling tot de oude Evoque heeft deze nieuwe auto standaard vijf deuren, zodat je gemakkelijk een kinderzitje achterin kunt installeren. De kofferruimte van de nieuwe Evoque is ongeveer 10% groter dan die van de oude auto en veel groter dan die van de BMW X2, dus er is genoeg ruimte voor een paar koffers of een paar huisdieren.

2022 Range Rover EVOQUE
De rest van het gamma wordt geleverd met een soepele automatische transmissie, koppeling met vierwielaandrijving, en uw keuze uit een benzine mild hybrid, diesel mild hybrid of benzine plug-in hybrid met een vermogen tot 309 pk. Ondanks al deze hybriditeit zult u merken dat alternatieven voor de Evoque over het algemeen minder brandstof verbruiken.

2022 Range Rover EVOQUE

Om ervoor te zorgen dat u niet vast komt te zitten op de weg, krijgt u een reeks off-road rijhulp systemen, waaronder Land Rover's Terrain Response 2 systeem. Hiermee kunt u de auto eenvoudig aanpassen aan verschillende terreinomstandigheden en kunt u zelfs in water lopen tot 60 cm diep.
 U kunt de Range Rover Evoque krijgen met een slim camerasysteem dat u helpt te voorkomen dat zijn fraaie lichtmetalen wielen tegen lange stoepranden of smalle breed tebeperkingen schuren.

Dit alles betekent dat de Range Rover Evoque net zo makkelijk naar de winkel rijdt als over rotsachtige landweggetjes. Dus een kleine SUV met een luxueuze cabine, veel terreincapaciteiten en een indrukwekkende hoeveelheid technologie, dit zou wel eens de ideale auto voor u kunnen zijn. 
 

vanaf € 59.228

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Jaguar F-Pace prijs en functies:
Volgende NieuwsOver de 2023 Audi A4