2022 Land Rover Discovery Sport prijs en kenmerken:

2022 Land Rover Discovery Sport prijs en kenmerken:

De 2022 Land Rover Discovery Sport is een praktische en zeer capabele gezinswagen op het terrein.

De Land Rover Discovery Sport is een zeldzame auto en een goede familie-SUV die echt off-road kan wanneer u dat nodig hebt.

Toch heeft de Discovery Sport nog steeds alle voordelen die je krijgt van minder capabele SUV's in het terrein, zoals een verhoogde rijpositie en een praktisch interieur. Het is ook een slim ogende auto en het gefacelifte model krijgt een gelikte nieuwe neus, zwevende richtingaanwijzers en een herziene achterkant zodat hij er nieuw blijft uitzien naast alternatieven als de Audi Q5, BMW X3 en Mercedes GLC.

Er is ook gewerkt aan het interieur, waar u een nieuw infotainment systeem vindt, maar hoewel de schermen high-definition zijn, is het niet de gemakkelijkste om te gebruiken. Alles is echter niet verloren, want Apple CarPlay en Android Auto zijn standaard, zodat u de menu's van Land Rover kunt omzeilen voor een intuïtievere instelling van uw smartphone.

2022 Land Rover Dıscovery Sport

Waar je niet omheen kunt, is de kwaliteit van het interieur, dat niet helemaal voldoet aan de verwachtingen van zo'n dure auto. Kom dichterbij en de glanzende onderste middenconsole spiegelt en heeft slechte bedieningselementen, terwijl de schakelaars van de elektrische ramen niet helemaal op één lijn liggen met de bovenkant van de deuren.

Over één ding mag je niet klagen: het interieur. Zelfs met de Discovery Sport uitgerust met het optionele panoramische zonnedak, beschikt u nog steeds over veel hoofdruimte en een ruime kofferruimte voor vier lange volwassenen.

2022 Land Rover Dıscovery Sport

 De Land Rover Discovery Sport, schokkende horror, is een familie-SUV waarmee je echt de weg op kunt en heelhuids terug kunt komen.
De nummer één die de Discovery Sport heeft is de derde zitrij, geen van zijn luxe alternatieven biedt dit, maar je vindt ze wel in een Skoda Kodiaq. Het is smal voor volwassenen in een Land Rover, maar handig als je een paar extra kinderen moet vervoeren.

2022 Land Rover Dıscovery Sport

Als u de weg op gaat, zult u merken dat de Discovery een comfortabele auto is om mee te reizen. In de stad absorbeert hij hobbels goed en de verhoogde rijpositie bevordert het zicht, terwijl zijn heldere automatische transmissie met negen versnellingen en lichte bediening het u gemakkelijk maken. Hij is ook comfortabel en stil op de snelweg.

Nieuw in dit herziene model is de 48 V-voeding en de mild hybride technologie, wat betekent dat de Discovery Sport nu elektriciteit kan regenereren bij het remmen.

Maar zelfs met die technologie haalt de 200 pk sterke 2,0-liter diesel moeilijk meer dan 35 mpg, en minder als u voor de zachtere 250 pk sterke 2,0-liter benzine kiest.

Dat is moeilijk te verkroppen, want geen van beide modellen voelt bijzonder snel aan. Als prestaties geen rol spelen, kies dan voor de twee wie laan gedreven 165 pk 2.0-liter diesel met handgeschakelde versnellingsbak. Als je redelijk bent, haal je daarmee ongeveer 40 mpg. Als u van plan bent de auto zakelijk te gebruiken, is de plug-in hybride het meest zinvol, en u betaalt veel minder.

Land Rover kan meer dan alleen gaan door een verkeersdrempel, en als je van het geluid van het, zult u waarschijnlijk blij met zijn slimme looks en ruim interieur, ongelijke bouwkwaliteit, en zet met de brandstof dorst. 
 

vanaf € 62.215

Emily A.

Vorig NieuwsDe elektrische Nissan Micra is goedgekeurd voor de Europese markt:
Volgende NieuwsWe beginnen met de verkoop van 2030 elektrische Renault-voertuigen in Europa.