Nieuwe Range Rover Sport Deer Valley Edition:

Nieuwe Range Rover Sport Deer Valley Edition:

Range Rover Sport Deer Valley Edition is voorzien van uniek lakwerk, aangepaste wielen en koolstofvezel afwerking.

Range Rover ging onlangs een driejarige samenwerking aan met Deer Valley Resort in Utah en viert dat nu met de 2023 Range Rover Sport Deer Valley Edition.

Op basis van de Range Rover Sport Autobiography P530 V8 heeft de Deer Valley Edition een exclusieve Deep Gloss Vermillion Red lakafwerking die contrasteert met de donkere elementen van het meegeleverde Black Exterior Pack. Het tweede thema is ook terug te vinden op de 23-inch SV-wielen, die een gesatineerde donkergrijze afwerking hebben met koolstofvezel accenten.

 
De speciale accenten worden voortgezet in het interieur. Kopers vinden stoelen in Light Cloud en Ebony semi-aniline leder en gesmede koolstofvezel SV Bespoke bekleding met een satijnen afwerking. Ook heeft de "Deer Valley Edition" deurdorpels en een bekerhouder die is ondertekend door World Ski Cup-winnares Lindsey Vonn.

Onder de kap ligt een 4,4-liter twin-turbocharged V8 die 523 pk (390 kW / 530 pk) en 553 lb-ft (749 Nm) aan koppel produceert. Hij is gekoppeld aan een acht traps automaat en vierwielaandrijving. Het model accelereert van 0-60 mph (0-96 km/u) in 4,3 seconden.

De productie is beperkt tot 20 exemplaren en de prijzen beginnen bij 165.000 dollar.

 

Emily A.

Vorig NieuwsVolkswagen heeft het Wörthersee GTI Festival gered:
Volgende NieuwsDe retro-futuristische Citroen C5X krijgt een verbluffende, op de jaren 1970 geïnspireerde CX makeover: