2024 Lamborghini Urus Plug-In Hybrid:

2024 Lamborghini Urus Plug-In Hybrid:

Lamborghini gaf onlangs de vijf jaar oude Urus een facelift, en velen verwachtten dat de makeover de nieuwe plug-in hybride versie van de super SUV zou omvatten.

De veranderingen zien er subtiel uit, maar we weten in ieder geval dat het bijgewerkte model de carrosserie heeft, wat betekent dat we voor en achter wat veranderingen kunnen verwachten.

Spionagefotografen meldden ook dat Lamborghini de voorkant iets heeft verlengd om het hybride systeem extra ruimte te geven, dus het prototype heeft een langere bumper en motorkap. De laatste ontwerpwijziging die verraadt dat dit inderdaad een hybride model is, is de tweede tankdop tegenover de hoofddop van de elektrische lader.

We verwachten niet dat het prototype veel verschilt van de volledig gelijnde, maar niet-hybride, Urus S.

De Urus PHEV zal naar verluidt de aandrijflijn delen met de Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid, die een twin-turbo 4,0-liter V8 combineert met een elektromotor. Een belangrijk verschil is echter dat de Urus aanzienlijk meer vermogen zou hebben. Naar verluidt zal het maximumvermogen oplopen tot 808 pk (820 pk / 603 kW). Zelfs als dezelfde Porsche-aandrijflijn zonder upgrades wordt gebruikt, levert dat nog altijd 670 pk (680 pk / 500 kW) op, wat al 13 pk / 10 kW meer is dan de Urus Performante.

Een officiële releasedatum is nog niet bevestigd voor de nog naamloze plug-in hybride Urus, maar de verwachting is dat hij dit jaar op de markt komt als model van 2024.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2024 Ford Transit Courier:
Volgende NieuwsChina haalt Duitsland in om 's werelds tweede grootste exporteur van auto's te worden: