Lamborghini sales not until 2024:

Lamborghini sales not until 2024:

Lamborghini heeft zijn voertuigen verkocht tot 2024, het zal moeten wachten op nieuwe bestellingen.

Het gaat een beetje te goed bij Lamborghini. De Italianen kunnen de vraag nauwelijks bijbenen. Als je nu een Lamborghini bestelt, ben je pas in 2024 aan de beurt.

Het gaat goed bij Lamborghini. Tenminste als het gaat om het aantal binnenkomende orders. Eerder dit jaar waren bijna alle productieslots gereserveerd voor 2022 en nu is zelfs 2023 al bezet. Dat meldde topman Stephan Winkelmann aan Bloomberg. De CEO legt uit dat als je nu een nieuwe Lamborghini bestelt, je hem op z'n vroegst begin 2024 geleverd krijgt.

Hoewel het laat zien dat de vraag naar Lamborghini goed is, is dit niet allemaal goed nieuws voor het merk. Het is behoorlijk teleurstellend als je een paar ton neerlegt voor een auto en anderhalf jaar moet wachten om hem eindelijk op de weg te krijgen. Je zou ook kunnen stellen dat Lamborghini de vraag qua productiecapaciteit niet voldoende heeft voorspeld, al lijken de Italianen daar zelf misschien een beetje verbaasd over. Volgens Winkelmann bevindt Lamborghini zich in een uitzonderlijke positie: "Hoewel de inflatie en de rente blijven stijgen, staan we er nog steeds goed voor. We zien nog geen daling van de vraag. Dat is een positief teken", aldus Winkelmann.
 

 

Emily A.

Vorig NieuwsSkada nieuwe serie Vision 7S
Volgende NieuwsAlfa Romeo trekt zich terug uit de Formule 1: