De introductie van de Lamborghini Huracan Sterrato is hier.

De introductie van de Lamborghini Huracan Sterrato is hier.

Eerste officiële blik op de productieversie.

In juni 2019 kondigde Lamborghini aan dat het een Sterrato concept voor de Huracan zou maken. Er waren zelfs berichten dat een potentiële productieversie op deze beslissing zou kunnen volgen. Door spionagefoto's aan dit alles toe te voegen, kregen we de kans om veel over de auto te weten te komen. De eerste teaser beelden van de productieversie van de Sterrato zijn vrijgegeven.

De plastic carrosserie panelen die aan de spatborden zijn bevestigd, waren volgens onze eerste inspecties een zeer passend detail. Bovendien geven de extra koplampen aan de voorzijde de Sterrato een karakteristieke uitstraling. De conceptnaam wordt gebruikt voor het productiemodel.

De Huracan Sterrato heeft ook een beschermde onderzijde voor ruigere off-road prestaties. De opnieuw ontworpen luchtinlaten aan de zijkant, bumper en achterste grille zien er ook behoorlijk cool uit.

De Lamborghini Huracán Sterrato wordt geleverd met 20-inch wielen en is 47 millimeter hoger off-road. De Sterrato concept is gebaseerd op de all-wheel drive Huracan Evo en een 646 pk V10.
 

Emily A.

Vorig Nieuws2023 Ferrari Purosangue gaat door met testen op de weg:
Volgende NieuwsDe nieuwe MINI Aceman Concept markeert de elektrische MINI Crossover 2024: