2022 Mercedes-Benz G-Klasse vanaf € 197.454.

2022 Mercedes-Benz G-Klasse vanaf € 197.454.

De nieuwe Mercedes-Benz G-serie blijft verbazen met zijn design, stijl en imposante houding.

De Mercedes G-Klasse is op de weg en een van de meest herkenbare auto's. Dit nieuwste model is luxueuzer dan ooit tevoren.
De Mercedes G-Klasse is een SUV met veel vermogen, een zeer luxueus interieur en een reeks krachtige benzine- en dieselmotoren.
Stap in en u zult geen idee hebben dat dit een auto is die is ontworpen om bergen en rivieren te beklimmen. Hij wordt geleverd met een super-de-luxe cabine gevuld met zacht leder, geborsteld aluminium en een futuristisch infotainment
systeem met twee schermen dat is overgenomen van de S-Klasse.

2022 Mercedes-Benz G-Klasse

Over infotainment gesproken: het nieuwe systeem van de G-Klasse is intuïtiever dan ooit en wordt geleverd met satellietnavigatie, smartphone mirroring voor Apple- en Android-telefoons en een digitaal bestuurdersdisplay met hoge resolutie in plaats van de traditionele analoge wijzerplaten. De topmodellen van de G 63 zijn zelfs voorzien van AMG-specifieke schermen op het dashboard en de portieren en veel sportieve bekleding van koolstofvezel.

2022 Mercedes-Benz G-Klasse

Welk model u ook kiest, de G-Klasse heeft een zeer ruim vijf zits interieur. De Big Buddy Giant zelf zal ruimschoots plaats bieden aan de voorstoelen, en achterin is er meer dan voldoende hoofd- en beenruimte voor zeer lange volwassenen om comfortabel te zitten.

 De nieuwe G-Klasse is verre van het ouderwetse model dat hij vervangt. Zo majestueus als hij eruit ziet, zo luxueus is hij van binnen.

 

2022 Mercedes-Benz G-Klasse
Als u besluit om uw G-Klasse te laten voor wat hij is, hoeft u zich geen zorgen te maken of u wel op het rechte pad blijft. Het is een van de beste terreinwagens op de markt. Alle modellen, van het instapmodel diesel tot de high-performance G 63, zijn uitgerust met drie sper differentiëlen om te voorkomen dat afzonderlijke wielen doordraaien op gladde en oneffen ondergrond. U krijgt ook speciale rijmodi om u te helpen navigeren, van het strand tot een rotsachtige bergpas.

Maar denk niet dat rijden op de weg oncomfortabel zal zijn. Zijn massieve carrosserie kan het wat moeilijk maken om te manoeuvreren in smalle stadsstraten, maar de ophanging werkt goed om hobbels in de stad weg te werken.

Hij is ook vrij stil op de snelweg en wordt geleverd met een groot aantal high-tech assistentie systemen die niet beschikbaar zijn op het oudere model om u te helpen uw leven gemakkelijker en veiliger te maken. U krijgt adaptieve cruise control, lane keeping assist en zelfs een zelf parkeer systeem dat u automatisch in de berm en parallelle zones stuurt, wat handig is in een auto van deze omvang. 
 

vanaf € 197.454

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Kia e-Niro met prijzen vanaf € 35.995
Volgende NieuwsDe 2023 Chevrolet Silverado is onthuld en geïntroduceerd.