De 2023 Mercedes B-Klasse krijgt het nieuwste MBUX infotainment systeem met een facelift:

De 2023 Mercedes B-Klasse krijgt het nieuwste MBUX infotainment systeem met een facelift:

De Mercedes B-Klasse heeft een aantal updates gekregen, waaronder het nieuwste MBUX infotainment systeem, een geoptimaliseerde laadfunctie en een vernieuwde voorkant.

De kleine MPV van de derde generatie Mercedes is opgefrist, samen met de kleinere Mercedes A-klasse waarop hij is gebaseerd.

De styling wijzigingen concentreren zich op de voorkant, waar een vernieuwde grille en bumper te zien zijn, evenals een vernieuwd paar optionele LED-koplampen. Er zijn ook aerodynamische wijzigingen om de efficiëntie te verbeteren, bijvoorbeeld B. Vlakke wielen, maar de bijgewerkte B-klasse zal worden aangeboden met een keuze uit vier optionele wielontwerpen in maten tot 19 inch. Aan de achterruit is een kleine spoiler toegevoegd om de wrijving verder te verminderen.

Binnenin heeft de nieuwe B-Klasse een dubbel display met een digitaal instrumentenpaneel van zeven inch en een infotainment display van 10,25 inch. Dit kan worden opgewaardeerd tot een 10,25 inch scherm.

Mercedes heeft zijn hele benzine line-up geëlektrificeerd met mild hybride of plug-in hybride technologie. Het plug-in model profiteert van een verbeterd laadvermogen, dat is opgewaardeerd van 3,7kW tot 11kW AC, terwijl voorheen een bereik van 3,7kW tot 7,4kW mogelijk was. Bij gelijkstroom opladen levert het nieuwe systeem tot 22 kW vermogen, wat betekent dat een lading van 10-80% slechts 25 minuten duurt.

De prijs moet nog worden bekendgemaakt, maar er wordt een lichte stijging verwacht.


Emily A.

Vorig NieuwsFerrari's nieuwe Le Mans deelnemer wordt aangekondigd op 30 oktober:
Volgende NieuwsDe nieuwe Renault 4 wordt op 17 oktober onthuld op het Autosalon van Parijs: