De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse:

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse:

Voor het eerst gezien als stationwagen

Gecamoufleerde E-Klasse prototypes zijn sinds december 2021 meerdere malen gespot. Dit is de eerste keer dat we de stationwagon variant zien. Zoals je je kunt voorstellen zal de stationwagon de meeste carrosserie panelen delen met de sedan.

Van de nieuwe E-Klasse verwachten we verbeterde aerodynamica, modernere verlichtingseenheden met volledige LED graphics, verschillende stijlen voor de gewone en AMG modellen, en een schonere afwerking vergelijkbaar met de onlangs gelanceerde Mercedes-Benz GLC.

De achterzijde is aero dynamischer dan voorheen, en de achterlichten blijven horizontaal, waarbij sommige op de grote achterklep zijn gemonteerd. De camouflagefolie verbergt de raamlijn van de lange dakcarrosserie, die waarschijnlijk hetzelfde thema zal voortzetten en de lange achter overhang zal accentueren.

De nieuwe Mercedes-Benz E-klasse T-Model is gepland om te debuteren naast de sedan in 2023. Interessant is dat zijn belangrijkste concurrent, de BMW 5 Serie Touring, ook een nieuwe generatie krijgt.
 

Emily A.

Vorig NieuwsDe MINI Aceman gaat in productie als elektrische crossover in 2024:
Volgende NieuwsAurus Komendant debuteert als Russische vierpersoons ultra-luxe SUV met 590 pk: