2022 Opel INSIGNIA GRAND SPORT met prijzen vanaf 45.249

2022 Opel INSIGNIA GRAND SPORT met prijzen vanaf 45.249

Voor wie wil genieten van de 2022 Opel INSIGNIA GRAN SPORT en zijn comfortabele sportieve look, is hier de Opel INSIGNIA GRAN SPORT.

De Opel Insignia Grand Sport heeft een lage prijs, veel standaarduitrusting en een goed interieur, maar de Opel Insignia Grand Sport vervangt de oude Insignia. Hij heet 'Grand Sport' omdat hij kwalitatief beter moest zijn dan zijn voorganger en een bijpassende shownaam nodig had.

2022 Opel INSIGNIA GRAND SPORT

Om het sportieve thema in stand te houden, heeft de Insignia een opvallende grille en een naar achteren hellende daklijn, waardoor hij meer weg heeft van een vijfdeurs coupé dan van een traditionele gezinsauto. Hij is breder, lager en hoger dan de oude Opel Insignia en ziet er daardoor imposanter uit.

Helaas neemt het sportieve dak de hoofdruimte op de achterbank in beslag - wat een probleem kan zijn als je lange tieners hebt of regelmatig volwassenen achterin vervoert en een kleine kofferbak hebt.

Als gevolg daarvan kan hij worden overwogen als u niet veel ruimte nodig hebt.
De Opel Insignia Grand Sport is standaard uitgerust met onder andere 4G mobiele data connectiviteit, automatische noodstop en Apple CarPlay en Android Auto smartphone spiegeling systemen.

2022 Opel INSIGNIA GRAN SPORT

De lange bult tussen de voorstoelen en het design van het dashboard dat je het gevoel geeft dat je in een sportwagen zit, zijn ook meer in het oog springend.

De alternatieven zijn stijlvoller en ostentatiever, de Opel Insignia Grand Sport voelt niet bijzonder sportief aan om mee te rijden.

Hij helt tenminste niet te ver over in de bochten en de handgeschakelde versnellingsbak is nauwkeurig en gemakkelijk te bedienen. Je krijgt hem zelfs met instelbare vering en een Sport Mode-knop als je een paar mooie bochtige wegen neemt op je woon-werkverkeer.

2022 Opel INSIGNIA GRAN SPORT

Als u meer tijd in de stad doorbrengt, zult u blij zijn te horen dat de Opel Insignia Grand Sport goed over hobbels en kuilen rijdt.

U hebt de keuze uit verschillende motoren, waaronder de 1,5-liter benzinemotor, ideaal voor in de stad, en de zuinigere 2,0-liter diesel, waarmee u gemakkelijker een aanhangwagen kunt trekken en lange ritten op de snelweg kunt versnellen.

Het enige waar u zich geen zorgen over hoeft te maken, is zijn veiligheid. Alle modellen zijn voorzien van verkeersbordherkenning om de maximumsnelheid op het infotainmentscherm aan te geven, rijstrookassistentie om u op de snelweg tussen de witte lijnen te houden en automatische noodremmen om de kans op botsingen bij lage snelheid te verkleinen. In feite heeft hij een indrukwekkende hoeveelheid standaarduitrusting van de Opel Insignia Grand Sport. 
vanaf € 45.249

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Hyundai i10 met prijzen vanaf 14.195 het bekijken waard
Volgende Nieuws2022 Toyota C-HR hybride met prijzen vanaf 31.295