2022 Hyundai i10 met prijzen vanaf 14.195 het bekijken waard

2022 Hyundai i10 met prijzen vanaf 14.195 het bekijken waard

Wilt u de veranderingen van de Hyundai i10 niet zien en proberen? Hyundai i10 kan niet wachten om u te ontmoeten.

Hyundai i10 is voorbereid op grote innovaties.
In het dagelijks leven is het de Hyundai i10 die een groot verschil maakt. Met zijn nieuwe, indrukwekkende design en geavanceerde technologie is de Hyundai i10 een prachtige auto geworden.

Deze geeft u de ruimte en flexibiliteit voor grote doelen.
De Hyundai i10 is een handige stadsauto waarmee u gemakkelijk door druk stadsverkeer manoeuvreert en het meeste uit de kleinste parkeervakken haalt. U zult versteld staan van zijn wendbaarheid.

2022 Hyundai i10

Met een lengte van 3,67 meter en een breedte van 1,68 meter combineert de Hyundai i10 compacte buitenmaten met een riante binnenruimte. Zoek een parkeerplaats in de stad, of pak alle spullen voor een weekendje weg; de Hyundai i10 is een flexibele en ruime auto.
Met zijn opvallende dynamische mix van scherpe hoeken, sterke lijnen en fraaie rondingen is het duidelijk dat deze stadsauto over veel stijl beschikt. Samen met zijn unieke X-vormige achterdesign maakt dat de Hyundai i10 tot een echte blikvanger.

Het 8-inch display van de Hyundai i10 is voorzien van toonaangevende connectiviteit.
Het 8-inch display, het grootste in zijn klasse, en de geavanceerde connectiviteit dankzij Bluelink, Apple CarPla en Android Auto, maken het gemakkelijk om verbonden te blijven.

Met Hyundai Bluelink kun je de Hyundai i10 bedienen met je smartphone of met je stem via online spraakherkenning.

2022 Hyundai i10

SmartSense Hyundai geeft u veiligheid. Meer veiligheid voor meer gemoedsrust.
De Hyundai i10 heeft de meest uitgebreide actieve veiligheidspakketten in zijn klasse, met geavanceerde actieve veiligheids- en bestuurdersassistentiesystemen, Hyundai SmartSense. Ontdek de inspiratie achter het design.
Het exterieurdesign van de Hyundai i10 is sportief vormgegeven. Hij oogt ook krachtig en biedt tegelijkertijd maximale binnenruimte. Met zijn opvallende dynamische mix van scherpe hoeken, sterke lijnen en mooie rondingen geeft het de Hyundai i10 een subtiele technische look. Binnenin hebben de ontwerpers een mooi evenwicht gevonden tussen atletische stijl, ruimte en gebruiksgemak.


Met zijn vloeiende lijnen en sterke contrasten trekt de Hyundai i10 onmiddellijk de aandacht. De brede, glanzend zwarte Cascade-grille en de dynamisch gevormde koplampen maken een sportieve indruk.
Verbinding maken wordt een stuk eenvoudiger met het grootste scherm in zijn klasse en geavanceerde connectiviteitsfuncties dankzij Bluelink, Apple CarPla en Android Auto. Met Hyundai Bluelink kun je de Hyundai i10 bedienen met je smartphone of met je stem dankzij online spraakherkenning. Daytime Running Lights zijn een verwijzing naar eerdere versies van de succesvolle Comprehensive Active Safety Technology.

2022 Hyundai i10
Met de geavanceerde actieve veiligheids- en rijhulpsystemen Hyundai SmartSense beschikt de Hyundai i10 over een van de meest uitgebreide actieve veiligheidspakketten voor optimale veiligheid en gemoedsrust. Het ruime interieur van de i10 biedt het nieuwste op het gebied van multimediatechnologie. Sportieve chique, technische ontwerpen omringen u en zien er modern uit N Line - het ultieme model van de Hyundai i10.
De Hyundai i10 is al een sportieve auto, maar hij kan nog sportiever. Maak kennis met de i10 in zijn speciale N Line-uitvoering.

Robuuster, sneller en indrukwekkender kan een compacte auto niet zijn. De exclusieve 1.0-liter T-GDi driecilinder benzinemotor met een vermogen van 73,5 kW en een koppel van 172 Nm is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak.
Zoals alle Hyundai's is ook de Hyundai i10 gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Aangezien de kwaliteit zeer hoog is, wordt ook de beste garantie geboden. Alle nieuwe Hyundai-modellen zijn uniek en kennen geen kilometerbeperking. U kunt dus genieten van de goede dingen zonder u zorgen te maken over uw auto. 
vanaf € 14.195

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Honda JAZZ hybride met prijzen vanaf 24.945
Volgende Nieuws2022 Opel INSIGNIA GRAND SPORT met prijzen vanaf 45.249