Stellantis werkt zijn gamma elektrische auto's geleidelijk aan bij:

Stellantis werkt zijn gamma elektrische auto's geleidelijk aan bij:

De Opel Mokka Electric heeft een update gekregen met meer vermogen en een actieradius van 406 km.

Het nieuwste voorbeeld is de Opel Mokka Electric. De B-SUV profiteert van een krachtigere elektromotor en een iets grotere accu die een grotere actieradius mogelijk maakt.

De Opel Mokka Electric is nu uitgerust met een batterij van 54 kWh (voorheen 50 kWh) die een actieradius van 406 km biedt. Dat is 20% meer dan de 338 km van het vorige model, of 68 km meer per lading. Het vernieuwde model kan in 30 minuten van 0% tot 80% worden opgeladen bij een 100kW DC laadstation.

Ook nieuw is de aan de voorzijde gemonteerde elektromotor die 154 pk en 260 Nm koppel levert, 20 pk meer dan het vorige model. Dankzij de verhoogde prestaties accelereert de Mokka Electric in minder dan 10 seconden van 0 tot 100 km/u, met een topsnelheid die elektronisch beperkt is tot 150 km/u.

De Mokka Electric was goed voor 65 procent van de Mokka-verkopen in november, wat wijst op de groeiende populariteit van elektrische auto's op sommige Europese markten. Opel heeft zich ertoe verbonden om tegen 2024 van elk model een geëlektrificeerde versie aan te bieden, tot er vanaf 2028 in Europa geen elektrische auto's meer zullen zijn.

 

Emily A.

Vorig NieuwsChinese auto's zijn goed voor meer dan 30% van de nieuwe verkopen in Rusland:
Volgende NieuwsFord heeft middelgrote elektrische crossovers aangekondigd voor Europa: