2022 Kia E-Soul prijs en kenmerken:

2022 Kia E-Soul prijs en kenmerken:

De Kia E-Soul is een elektrische auto die opvalt door zijn bescheiden design.

Als u klaar bent om af te zien van benzine en diesel ten gunste van pure elektrische energie, zal een paar elektrische auto's, de Kia Soul EV, maakt het gemakkelijk.

Hij heeft nu een scherp nieuw uiterlijk en een geweldige actieradius van 280 mijl, maar concurreert met een veel langere lijst van puur elektrische auto's.

2022 Kia E-Soul

Maar de Soul EV heeft één eigenschap die hem tot een sterke concurrent maakt: hij is gebaseerd op de prachtige Kia e-Niro, een van de beste allround EV's die momenteel te koop zijn.
De e-Niro is een beetje saai in vergelijking. De Soul heeft een hoge motorkap, scheel kijkende LED-koplampen en een aflopende daklijn.

2022 Kia E-Soul

Binnenin zijn de dingen niet zo rechttoe rechtaan. Er zijn enkele vreemde details op de deuren, wat sfeerverlichting en de ronde keuzeknop voor de bestuurder helpen de Soul EV te onderscheiden van andere Kia's, maar over het algemeen heeft hij een diepzwart plastic ontwerp.
 De eerste generatie Soul EV was een van de eerste elektrische auto's die destijds beschikbaar waren. Dit laatste model wordt gekenmerkt door een golf van nieuwe modellen van een groot aantal fabrikanten.
 Als je een grote kofferbak nodig hebt, is de e-Niro logischer voor jou. Er is genoeg ruimte voorin de Soul EV en zelfs genoeg ruimte achterin om nog een paar volwassenen comfortabel te laten passen, maar de kofferbak is kleiner en onhandiger ontworpen dan die van de e-Niro.

De Soul EV heeft een grote batterij van 64 kWh die thuis in 10,5 uur van leeg naar vol kan worden opgeladen met een 7 kW-wandlader. Met een 50 kW lader is het echter mogelijk om 10-80% te bereiken in iets meer dan een uur.
Over actieradius gesproken  de Soul EV overtreft met een gecombineerde actieradius van 280 mijl alle alternatieven. 
 

vanaf € 33.495

Emily A.

Vorig NieuwsKenmerken van de nieuwe Volvo XC90 elektrische auto:
Volgende Nieuws2022 Opel Astra Sports Tourer prijs en uitrusting: