Aehra's nieuwe elektrische SUV:

Aehra's nieuwe elektrische SUV:

De nieuwe elektrische SUV van Aehra heeft een groot intrekbaar scherm.

De in Milaan gevestigde startup voor elektrische auto's Aehra onthulde een paar weken geleden zijn eerste model, maar de officiële presentatie bevatte geen interieurfoto's. Dat veranderde vandaag met de volledige onthulling van het interieur, met unieke kenmerken zoals het gigantische scherm op het voorpaneel.

Het hoogtepunt van het instrumentenpaneel is het scherm over de volledige breedte, waarin het infotainment systeem, het digitale instrumentenpaneel en de digitale buitenspiegels zijn geïntegreerd. Als de auto geparkeerd staat, schuift het scherm omhoog voor werk of entertainment. Aehra onthulde niet de grootte van het scherm, dat groter lijkt dan het uitklapbare 31-inch scherm op de achterkant van de nieuwe BMW 7-serie.


Een tweede, kleiner touchscreen scherm in het midden van de auto geeft de bestuurder toegang tot alle bedieningselementen. De enige fysieke knoppen zijn de versnellingspook in de zwevende middentunnel en die op het multifunctionele stuurwiel. Dit laatste heeft de vorm van een juk en integreert een digitale band die de belangrijkste informatie weergeeft.


Na de Aehra SUV lanceert het bedrijf in april 2023 een volledig elektrische sedan. De eerste leveringen van beide modellen zijn gepland voor eind 2025.


Emily A.

Vorig NieuwsBugatti Chıron Profilee:
Volgende Nieuws2024 BMW X5 Hybrid: