Acura ZDX zal online worden verkocht:

Acura ZDX zal online worden verkocht:

Het bedrijf zei dat het 2023 inging met bijna het dubbele van de voorraad van vorig jaar en zal nauw samenwerken met dealers op "voorverkoop en reserveringen om klanten te bedienen."

Automakers waren huiverig voor online verkoop, maar dat veranderde tijdens de pandemie van het coronavirus. Terwijl de problemen rond de virusuitbraak sterk zijn verminderd, neemt de online verkoop toe.

   De verkoop van elektrische voertuigen van Acura gebeurt voor 100% online.

Het bedrijf ging niet in detail, maar zei dat de overgang zal beginnen met de ZDX en ZDX Type S. Acura zal beginnen met het accepteren van pre-orders dit jaar voor de lancering in het begin van 2024.

   Acura heeft bevestigd dat de TLX later dit jaar "verbeteringen" zal krijgen. Die zijn bedoeld om de aantrekkingskracht in het zeer competitieve segment van middelgrote luxe sedans te vergroten, hoewel er nog geen precieze details zijn gegeven.

Bovendien verwachten Acura en Honda een opleving na een slecht 2022. De verkoop van Acura daalde vorig jaar met 35% tot 102.306 eenheden en die van Honda met 32,9% tot 983.507 eenheden.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2024 Renault Master kenmerk:
Volgende NieuwsHyundai investeert dit jaar 8 miljard euro in elektrificatie: