2022 Volvo S60 Black Edition:

2022 Volvo S60 Black Edition:

De 2022 Volvo S60 Black Edition zal alleen in de VS verkrijgbaar zijn.

Volvo is beslist een van de eerste merken die in je opkomt als het woord "stijl" wordt genoemd. De Zweedse fabrikant, die de laatste jaren is uitgegroeid tot een merk van zeer hoge kwaliteit, geeft niet op om speciale versies te produceren die zijn DNA versterken. En de S60 Black Edition is het product van die moed.

Zoals de naam al doet vermoeden, brengt de Black Edition zwarte panelen naar de S60. Deze donkere kant, die we zullen zien rond de grille en rond het Volvo-logo, verschijnt in de achteruitkijkspiegels en zelfs in de ruiten. Naast de Black Edition krijgen de bestuurders ook een speciaal geproduceerde 19-inch wielset in glanzend zwart. Volvo is niet vergeten om bij dit speciale model zelfs de uitlaatpijpen zwart te spuiten.

2022 Volvo S60 Blak Edition

Het persbericht rept niet over het interieur, maar wel is bekend dat het model leverbaar wordt in twee verschillende exterieur kleur opties. Het kleurenpakket Crystal While Metallic contrasteert sterk met de zwarte hardware, waardoor een prachtige weergave ontstaat. Onyx Black Metallic is echter toegevoegd aan de lijst met kleuropties voor degenen die de zwartste Volvo uit de geschiedenis willen kopen.

2022 Volvo S60 Blak Edition

Black Edition, dat alleen een visueel pakket is, brengt geen wijzigingen aan in de motoropties.

Volvo heeft bevestigd dat de Black Edition zal worden geproduceerd door een Amerikaans team op Amerikaanse bodem.

Alleen met deze uitleg kunnen we begrijpen dat de Black Edition exclusief voor de Amerikaanse grenzen zal zijn. Volgens Volvo zullen er in 2022 "minder dan 450" van dit model worden geproduceerd.

 

Emily A.

Vorig NieuwsNaam van Renaults nieuwe auto
Volgende NieuwsAston Martin Vantage F1