2022 Volvo S60 prijs en kenmerken:

2022 Volvo S60 prijs en kenmerken:

De Volvo S60 is een auto met een comfortabel interieur, een stijlvolle styling en veilig rijgedrag.

De Volvo S60 is een veilige en stijlvolle sedan met een comfortabel interieur en royale binnenruimte.


Zelfs zonder deze upgrades ziet de voorkant van de Volvo S60 er behoorlijk atletisch uit dankzij de grote luchtinlaten en koplampen. Aan de achterkant van de S60 ziet het er niet erg harmonieus uit, maar de haakvormige remlichten doen tenminste iets anders dan de knip-en-plak ontwerpen die je op de BMW 3 Serie en Audi A4 ziet.

2022 Volvo S60

Binnenin zie je het super coole minimalistische interieur van de Volvo S60. Alles, van het staande infotainment display, dat er geweldig uitziet maar wat onhandig in gebruik kan zijn, tot het digitale bestuurdersdisplay en de ongepolijste drijf houtbekleding, ziet er uiterst up-to-date uit.

De stoelen van de Volvo S60 zijn een ander opvallend kenmerk: ze zijn voorzien van veel verstelmogelijkheden en steunen om u te helpen comfortabel te blijven tijdens lange ritten. De achterzetels zijn ook heel ruim, maar drie volwassenen zullen zich minder benauwd voelen in een BMW 3 Reeks of Audi A4. Volvo's behoren doorgaans tot de meest praktische auto's die je kunt kopen, maar ook deze S60 volgt de meeste alternatieven voor open kofferruimte.

2022 Volvo S60

 De topmodellen van de Volvo S60 Polestar geven de sportwagen een snel gevoel dankzij het 405 pk sterke hybride aandrijfsysteem, maar het is niet zo leuk om te rijden als de lichtere benzine-alternatieven.
Tegelijkertijd kan hij qua motorgamma niet tippen aan de BMW 3-serie en Audi A4. In plaats van een ruime keuze aan benzine- en dieselmotoren, kunt u kiezen uit één benzine- en één dual hybrid-motor.

2022 Volvo S60

De standaard 250 pk sterke Volvo S60 T5 is iets sneller dan de motoren in de meeste instapmodellen en wordt standaard geleverd met een acht traps automaat. De krachtigere en duurdere T8 is het overwegen waard als u iets snellers wilt, maar toch wat stadsritten wilt maken, want hij wordt geleverd met een hybride systeem dat het vermogen opvoert tot 405 pk en de S60 bijna geruisloos op elektriciteit laat rijden.

Toch voelen deze snellere Volvo S60's niet zo wendbaar aan als de minder krachtige modellen uit de BMW 3-serie en de Alfa Romeo Giulia, zelfs niet bij de topmodellen met Polestar -ondersteuning en verbeterde remmen en ophanging. Toch zijn het goede langeaf stands cruisers dankzij hun stille cabine en een hele reeks rijhulp systemen die voor u sturen, remmen en gas geven op de snelweg.

Het resultaat is dat de Volvo S60 een van de veiligste sedans op de markt is. 
 

vanaf € 45.995

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Audi e-tron prijs en kenmerken:
Volgende Nieuws2022 Mercedes-AMG GT 4 deurs coupé prijs en kenmerken: