2022 Opel Grandland hybride met prijzen vanaf € 40.049

2022 Opel Grandland hybride met prijzen vanaf € 40.049

Geniet van comfortabel rijden in combinatie met de hoogwaardige materialen en het indrukwekkende en ergonomische design van de nieuwe Opel Grandland hybrid.

De Opel Grandland Hybrid overtreft alle verwachtingen met zijn zelfverzekerde design, de iconische Vizor, het extreem stille interieur met volledig digitaal Pure Panel en innovatieve technologie zoals het Night Vision camerasysteem en de IntelliLux LED Pixel Light koplampen. De Grandland Hybrid is baanbrekend. Dankzij de nieuwste hybridetechnologie kunt u 100% elektrische kilometers maken met 0% uitstoot. Laad elke dag op om de efficiëntie van deze unieke hybride te maximaliseren.

2022 Opel Grandland


Opladen gaat gemakkelijker en sneller dan ooit met deze baanbrekende crossover. U kunt het gemakkelijk thuis doen met een standaard kabel of Wallbox, bij een openbaar oplaadpunt onderweg of bij een oplaadpunt op het werk.
 U kunt het grootste deel van uw dagelijkse ritten 100% elektrisch rijden en veel gemakkelijker overschakelen op brandstof als dat nodig is.

2022 Opel Grandland

Elektrisch rijden is niet alleen milieuvriendelijk, het is ook veel goedkoper.
De elektrische aandrijving van de Grandland Hybrid wordt aangedreven door een geavanceerd vloeistofgekoeld accupakket met een capaciteit van 13,2 kWh. Omdat de accu zich onder de cabine bevindt, blijft er maximale ruimte over voor passagiers en bagage, terwijl een laag zwaartepunt de stabiliteit verbetert.

2022 Opel Grandland

Dankzij de combinatie van de sportieve 1.6 benzinemotor en de krachtige 13,2 kWh accu kunt u nog meer dynamiek verwachten van de nieuwe Grandland Hybrid. De conventionele motor wordt automatisch ingeschakeld om altijd de optimale balans tussen efficiëntie en prestaties te bereiken.

U kunt ook kiezen tussen een versie met voorwielaandrijving met 165 kW en een maximumkoppel van 360 Nm, of een versie met vierwielaandrijving met een koppel van 221 kW en 520 Nm.
 
Zowel de voorwielaangedreven als de vierwielaangedreven versies zijn uitgerust met een soepele, elektronisch geregelde achttraps automatische transmissie met paddle shifter voor een extra sportieve rijervaring. Voor maximale controle op elk wegdek wordt de Grandland Hybrid geleverd met een permanente e-AWD-technologie die in alle situaties voor de best mogelijke grip op alle vier de wielen zorgt.

Met 4 rijmodi kunt u met één druk op de knop kiezen hoe u in de Grandland Hybrid wilt rijden. Zo combineert u alle voordelen van een crossover met die van elektrisch rijden.
Het geavanceerde i-Booster remsysteem recupereert en slaat energie op tijdens het rijden en remmen, waardoor de Grandland Hybrid nog efficiënter wordt en uw elektrische rijbereik wordt vergroot. In de nieuwe Grandland Hybrid wordt alle voertuiginformatie duidelijk weergegeven op het volledig digitale Pure Panel. Zo ziet u in één oogopslag uw energieverbruik en alle andere informatie die u onderweg nodig hebt, zodat u altijd alles onder controle hebt en zo efficiënt mogelijk kunt rijden. 

vanaf €40.049

Emily A.
 

Vorig Nieuws2022 Mercedes-Benz EQS met prijzen vanaf € 121.432
Volgende NieuwsToyota Mirai waterstof-brandstofvoertuig