2022 Nieuwe Hyundai NEXO Electric prijs vanaf 69.995

2022 Nieuwe Hyundai NEXO Electric prijs vanaf 69.995

Nieuwe Hyundai KONA bespaar stroom en geniet van het gebruik. Als u heerschappij op de wegen wilt hebben, moet u eens kijken naar de fatda

De geavanceerde, waterstof-elektrische brandstofcel-SUV Hyundai NEXO zet Hyundai's leidende positie op het gebied van brandstofcelauto's voort. De NEXO legt tot 665 kilometer af met een volle waterstoftank en is volledig emissievrij. Als u zich afvraagt hoe het wordt gebruikt om een geavanceerde waterstof-elektrische auto als de Hyundai NEXO aan te drijven.

2022 Hyundai KONA Electic

De Hyundai NEXO is een innovatieve elektrische auto die geavanceerde brandstofceltechnologie combineert met een futuristisch design en geweldige rijeigenschappen. De Hyundai NEXO, die een actieradius heeft tot 665 kilometer, is een bijzonder voertuig met geavanceerde brandstofceltechnologie.
 Met de meest efficiënte brandstofcel is de Hyundai NEXO een unieke elektrische auto.

2022 Hyundai KONA Electic

Het zijaanzicht van de gloednieuwe Hyundai Nexo, dat zijn karakteristieke designlijnen laat zien, is zeer goed ontworpen.
Hij is even mooi als efficiënt. Net als alle andere Hyundai's is de Nexo gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Hij biedt garantie vanwege zijn zeer hoge kwaliteit. Alle nieuwe Hyundai modellen bieden ongeëvenaard plezier zonder kilometerbeperkingen.


De Hyundai NEXO heeft een opvallend zuiver en aerodynamisch ontwerp met een luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,329 Cw. De aerodynamische vorm is gericht op efficiëntie, maar hij stroomt ook als water.

2022 Hyundai KONA Electric

Het elegante 12,3 breedbeeldscherm in de cockpit van de gloednieuwe Hyundai Nexo.
Geniet van een ononderbroken verbinding. In feite filtert en zuivert het de lucht tijdens het rijden.

 

Zo vermindert NEXO ook de vervuiling door fijnstof. NEXO laat de LUCHT schoner achter. Het touchscreen toont de mate van luchtzuivering en de bereikte CO2-reductie. Met zijn uitstekende selectie van geavanceerde connectiviteits- en comfortfuncties geeft de Hyundai NEXO u gemakkelijk toegang tot alles wat voor u belangrijk is. 


vanaf € 69.995

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Hyundai KONA elektrische auto verkopen met prijzen vanaf 33.995
Volgende NieuwsDe nieuwe hybride Fort Fiesta is te koop met prijzen vanaf 20.390