2022 Hyundai KONA elektrische auto verkopen met prijzen vanaf 33.995

2022 Hyundai KONA elektrische auto verkopen met prijzen vanaf 33.995

Wilt u genieten van zowel het design als de rijeigenschappen van de 2022 Hyundai KONA Electric? Hyundai KONA Electric staat klaar om u te ontmoeten.

Hyundai KONA Electric heeft een vernieuwd design, is stijlvoller, verfijnder en uitgerust met de nieuwste slimme technologie, en zijn actieradius bedraagt tot 484 kilometer met een volledig opgeladen accu. Hyundai KONA Electric komt bovendien in aanmerking voor een bijtelling van 16%. De overstap naar elektrisch rijden is aantrekkelijker dan Sportieve rijdynamiek.
 U bereikt en geniet van de acceleratie dankzij elektrisch vermogen en een actieradius tot 484 kilometer met een volledig opgeladen accu.

2022Hyundai KONA Electrıc

De voorkant van de Hyundai KONA Electric met zijn stijlvolle, verfijnde nieuwe design.
Zijn opwindende nieuwe design is KONA electric.
De KONA Electric wordt gepersonaliseerd door te kiezen voor een exterieurkleur, interieurkleur en natuurlijk de bekleding. Met 9 nieuwe exterieurkleuropties, krijgt u in totaal 17 kleuropties die het design van de auto tot leven brengen. Daarnaast bieden sommige kleuren waarbij de spiegels dezelfde kleur hebben als het dak ook een two-tone optie. Zo kunt u ook de KONA Electric naar uw smaak vormgeven.

 

2022 Hyundai KONA Electric
 Volledig elektrische auto's zoals de Hyundai KONA Electric verbruiken geen brandstof en zijn dus emissievrij. Omdat er geen verbrandingsmotor, versnellingsbak en koppeling aanwezig zijn, vergt het voertuig zeer weinig onderhoud. Dankzij zijn trekkracht van 395 Nm accelereert hij ook bij stilstand. De KONA Electric, die zacht en snel is, beweegt zich op een dynamische en opwindende manier. Zoals elke Hyundai is ook de KONA Electric gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor kunt u genieten van alles wat belangrijk is in uw leven zonder u zorgen te maken over de auto.

2022 Hyundai KONA Electric

Bovendien gaat de lithium-ion-polymeeraccu met hoog voltage in de Hyundai KONA Electric 8 jaar/160.000 km mee.
 Het nieuwe design van de carrosserie is een echte blikvanger en de vloeiende vormen, nieuwe LED-lampen en sportieve details zijn de sterke punten van de SUV's van Hyundai.
10,25 inch scherm van navigatiesysteem in Hyundai KONA Electric.
Het zorgt voor high-tech instrumentenpaneel.
De combinatie van een volledig digitaal 10,25 inch instrumentencluster en een 10,25 inch centraal touchscreen geeft het instrumentenpaneel een hi-tech uitstraling en biedt maximale leesbaarheid en gebruiksgemak.

vanaf € 33.995

Emily A.

 

Vorig Nieuws2022 Fiat Tipo met prijzen vanaf 25.290
Volgende Nieuws2022 Nieuwe Hyundai NEXO Electric prijs vanaf 69.995