2022 Hyundai i30 Fastback prijs en kenmerken:

2022 Hyundai i30 Fastback prijs en kenmerken:

Ervaar de kenmerken van de Hyundai i30 Fastback, elegante, opwindende prestaties.

De i30 Fastback is een slanker ogende versie van de waardige i30 hatchback.

Allereerst vult hij de optionele multi-reflector MFR LED-technologie aan met dunnere koplampen en nieuwe V-vormige LED-dagrijverlichting aan de voorzijde, nieuwe lichtmetalen velgen met stokjes en updates voor het exterieur.

2022 Hyundai i30 Fastback

Er is slechts één motor beschikbaar, de 159 pk sterke 1,5-liter mild hybrid benzinemotor die verkrijgbaar is met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een optionele zeven traps dual-clutch transmissie.

Het Smart Sense -veiligheidspakket is uitgebreid met standaard hulp bij rijst 
 rookbewaking, autonoom noodremmen met Forward Collision Avoidance Assist en banden spanningscontrole. U kunt extra betalen voor een rijst rookassistent, assistentie bij botsing vermijding achteraan, waarschuwing voor het onbedoeld verlaten van de auto, groot lichtassistent, snelheidsbegrenzer en dodehoekwaarschu wings systemen.

2022 Hyundai i30 Fastback

De i30 Fastback is verkrijgbaar in de uitrustingsfase N Line, met lichtmetalen 18-inchwielen, dubbele uitlaten, een met leder bekleed stuurwiel en handrem, automatische koplampen en ruitenwissers met grootlicht, privacy glass, elektrisch inklapbare buitenspiegels en cruisecontrol. Er is een 10,25-inch touchscreen en digitaal bestuurdersdisplay met bediening, parkeersensoren voor en achter, keyless entry en start, een opgewaardeerd Bluelink telematica systeem, Apple CarPlay en Android Auto.

2022 Hyundai i30 Fastback

De nieuwe i30 is het eerste model van Hyundai dat het opgewaardeerde Bluelink-telematica systeem introduceert, een auto met een nieuwe gebruikersinterface die een scala aan GPS-gebaseerde informatie biedt om bestuurders te helpen, waaronder informatie over de huidige snelheid van de auto en de verkeersdrukte.

Met een nieuw cloud-gebaseerd verbonden navigatiesysteem worden rijroutes berekend op een server in de Bluelink - cloudomgeving. 

vanaf € 32.645

Emily A.

Vorig Nieuws2023 Kia Mohave kenmerk
Volgende Nieuws2022 Audi TT RS Coupé prijs en uitrusting