2022 Audi TT RS Coupé prijs en uitrusting

2022 Audi TT RS Coupé prijs en uitrusting

Audi TT RS Coupé Bent u klaar om deze extreem snelle auto te ontmoeten?

Als je de gewone TT een beetje deftig vindt en de TTS snel maar niet snel genoeg, dan heeft Audi een antwoord voor je, de TT RS genaamd en met 395 pk evenaart hij BMW's kleinste M-wagen, de M2, en de Porsche 718 Cayman S.
Het is geen verrassing dat de volledig aluminium 2.5-liter motor de ervaring domineert.

De uitbarstingen en het gerommel trekken als eerste je aandacht. Het geeft de Audi een karakter waar BMW en Porsche Cayman simpelweg niet aan kunnen tippen, maar wat een blijvende indruk achterlaat is de ontzettende hoeveelheid koppel die je vastpint in de bestuurdersstoel.

2022 Audi TT RS Coupe
 De TT RS is een auto met een van de meest functionele en goed gebouwde interieurs op de markt, met hoogwaardige kunststoffen en turbine luchtroosters compleet met eigen temperatuurregeling. Alle TT's krijgen Audi's Virtual Cockpit display, een multifunctioneel display dat de traditionele wijzerplaten vervangt, er fantastisch uitziet en uitstekend werkt. De TT heeft ook een grote verscheidenheid aan kleinere opbergruimtes die van buitenaf goed te zien zijn en voorin behoorlijk ruim zijn.

2022 Audi TT RS Coupe

Zelfs met zijn karakteristieke lange en dure optielijst wordt de TT RS geleverd met een keur aan uitrusting, zoals veelzijdige parkeerhulp, automatisch remmen in noodgevallen en Audi active. Hij heeft een rijstrook assistent die de auto automatisch stuurt om u in uw rijstrook te houden.

 U krijgt een gespierd exterieur, een schitterend interieur, een groot gebruiksgemak en een niveau van praktische bruikbaarheid, geschikt voor iedereen die geen ruimte voor een gezin nodig heeft. 
 

vanaf € 103.470.01

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Hyundai i30 Fastback prijs en kenmerken:
Volgende Nieuws2022 BMW 8 serie coupé prijs en kenmerken: