2022 Audi A1 Sportback

2022 Audi A1 Sportback

Terwijl de Audi A1 Sportback indruk maakt met zijn nieuwe design, trekt hij voor Nederland de aandacht met een vanafprijs van € 29.374,27.

Als u op zoek bent naar een kleine, gemakkelijk te besturen auto, maar niet wilt inleveren op kwaliteit, dan is de Audi A1 Sportback zeker de moeite waard. Hij oogt en voelt een beetje klein en duur, maar daarna is hij vrij goedkoop in gebruik.

 

Kijken naar de A1 is een verbluffend iets. Het uiterlijk wordt nog beter als u kiest voor de Audi A1 Sportback, een auto uit het topsegment met massieve wielen en opvallende tweekleurige lak.

Als u veel tijd in de stad doorbrengt, is de driecilinder 20 TFSI-benzinemotor de motor die u zoekt. Er zijn echter ook steeds krachtigere 30-, 35- en 40-viercilindermodellen verkrijgbaar, die beter geschikt zijn voor langere ritten en lange snelwegritten. Het is allemaal behoorlijk soepel en behoorlijk zuinig, maar het is jammer dat je de Audi A1 Sportback niet kunt krijgen met een brandstofverslindende dieselmotor voor lange off-road ritten.

2022 Audi A1 Sportback

Op lange ritten helpt de optionele automatische versnellingsbak van de Audi A1 Sportback rond lange afstanden achter het stuur, maar hij kan een beetje schokkerig worden bij lage snelheden. Standaard handgeschakelde versnellingsbakken zijn gemakkelijk te bedienen, maar de Audi A1 Sportback is het meest stijlvol, zelfs met de zes-versnellingsbak geïnstalleerd.

Toch, als je op zoek bent naar een luxe kleine auto met een ruime cabine en tal van standaard kits, de Audi A1 Sportback is de beste auto,2022 Audi A1 Sportback

 

Als u de ruimte en technische delen van de nieuwste Audi A1 Sportback bekijkt, zult u zien hoe comfortabel hij is.

 Hij krijgt een infotainmentsysteem met twee schermen en veel luxueus aanvoelend plastic verspreid over de vloer, zodat hij luxueuzer aanvoelt dan de meeste kleine hatchbacks. Toch zijn er een paar afwerkingen die het mogelijk maken om de zijkant bij te werken, vooral op de deuren.

2022 Audi A1 Sportback

De Audi A1 Sportback is ook veel breder dan de gemiddelde kleine gezinsauto. Er is veel ruimte voorin, veel stoelverstellingen om u comfortabel te houden, en ruimte voor twee volwassenen om zich achterin comfortabeler te voelen.
U zult zien dat de Audi A1 Sportback genoeg ruimte heeft in de items en een fiets kan meenemen als de stoel is opgeklapt. 
 

vanaf €29.374.27

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Suzuki S- CROSS
Volgende Nieuws2022 Audi TT Roadstar