2022 Audi TT Roadstar

2022 Audi TT Roadstar

Audi TTRoadstar is een klassieker die altijd naam maakt. Bent u klaar om Audi TT Roadstar te ontmoeten?

Audi neemt zelden risico's. Zeker niet hier. De TT Roadster volgt het vertrouwde model van zijn voorgangers. Het is een heel mooi object, met zijn verbluffende cabine, gelikte dak en een aantal nette, doordachte functies. Hij heeft een redelijk formaat en is zowel snel als efficiënt.2022 Audi TT Roadstar

 

Omdat hij 90 kg meer moet schakelen dan de coupé, mist de 2.0-liter turbo energie, is hij naïef ondanks dat hij wendbaar en veilig is. Dezelfde manoeuvre in elke bocht - neus in, neus uit. De TT Roadster is een sportwagen voor wie niet wil dat hij er zo uitziet, maar wel dat hij zich zo gedraagt. Hij vraagt weinig van je, maar geeft je er weinig voor terug.

Maakt je dat wat uit. Waarschijnlijk niet, want de bestuurders op wie hij is gericht, zijn niet geïnteresseerd in het rijden ermee. Als je het negeert, is de TT in feite een heel goede roadster - goed geprijsd, goed te rijden, aantrekkelijk van binnen en van buiten. Een geweldige upgrade voor koppels of bestuurders die wat spanning willen.

2022 Audi TT Roadstar

 Audi TT Roadster. Hij heeft een beetje meer vermogen met zijn nieuwe versnelling, nieuwe wielen, en enkele nieuwe kleuropties. Net genoeg om de twee-zits zonnedak fris en klaar, het voldoet aan een 197 hp voor bestuurder in matig nieuwe Sport trim. De S Tronic dual-clutch transmissie is standaard. Wil je een handgeschakelde zesbak, dan moet je upgraden naar de krachtigere 45TFSI. Hetzelfde geldt als je de quattro wilt. Maar die kan je enkel koppelen aan de S Tronic.

De 1.8-liter turbo is geschrapt, zodat alle TT's die momenteel verkrijgbaar zijn, een 2.0-liter viercilindermotor met enkele turbo hebben.

2022 Audi TT Roadstar

Ondanks het weglaten van het kofferdeksel en de achterbank, is de Roadster 90 kg zwaarder dan de coupé. Het stoffen dak neemt daarvan 39 kg voor zijn rekening, terwijl de extra carrosserie de rest stijf maakt. Het dak is volledig elektrisch en het duurt slechts 10 seconden om het op te tillen of neer te laten tot 31 km/u. Bij het neerlaten komt een elektrisch gaasscherm omhoog om turbulentie tegen te gaan.

vanaf € 65.816.20

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Audi A1 Sportback
Volgende Nieuws2022 Peugeot Suv 2008