2022 Suzuki S- CROSS

2022 Suzuki S- CROSS

SUZUKİ S-CROSS Nieuws auto

Al meer dan 50 jaar zijn kleine, verstandige terreinauto's een hoofdbestanddeel van het Suzuki-gamma, dus je kunt je voorstellen dat het merk er behoorlijk goed in is om ze te maken. Het nieuwste model om deze line-up aan te sluiten is de Suzuki S-Cross, en het moet niet alleen de naam van de fabrikant dragen, het draagt ook de last van het helpen van het merk om een groter deel van de familie SUV markt op een of ander moment te veroveren.

2022 Suzuki S-Cross

Een moeilijkere taak had de S-Cross zich niet kunnen wensen. Beide huidige uitrustingsniveaus zijn indrukwekkend goed uitgerust, en elke S-Cross wordt geleverd met parkeersensoren, verwarmde voorzetels, dakrails en lichtmetalen 17-inchwielen. Het is eigenlijk het enige esthetische en onconventionele ontwerp tussen de Motion en Ultra uitrustingen.

2022 Suzuki S-Cross

Voor een beetje extra vermogen en efficiency heeft Suzuki elke S-Cross uitgerust met een 1,4-liter turbobenzinemotor aangedreven door een 48V mild hybrid. Het systeem zorgt voor zichzelf, dus je hoeft nooit de stekker in het stopcontact te steken om hem op te laden, maar hij drijft de auto ook niet alleen elektrisch aan zoals een plug-in of full hybrid bak.

2022 Suzuki S-Cross

U hebt de keuze om deze motor te combineren met een handgeschakelde of automatische transmissie, en het instapmodel. Motion biedt voorwielaandrijving, terwijl het topmodel Ultra Spec Allgrip vierwielaandrijving heeft.

 

Vorig Nieuws2022 Peugeot 208
Volgende Nieuws2022 Audi A1 Sportback