2023 Nissan Versa prijs en kenmerken:

2023 Nissan Versa prijs en kenmerken:

De Nissan Versa kreeg een kleine prijsverhoging voor het modeljaar 2023.

De prijzen van Nissans sub compacte sedans beginnen bij 15.730 dollar. Het instapmodel S is uitgerust met een standaard handgeschakelde vijfversnellingsbak.
 
Voor het modeljaar 2023 zijn enkele kleine upgrades doorgevoerd. Zo krijgt de sedan een draadloos oplaadstation voor smartphones, een geïntegreerde WiFi-hotspot en een 8-inch infotainment display. De sedan kan ook worden besteld met een S Plus-pakket dat Apple CarPlay en Android Auto biedt, naast lichtmetalen 16-inch wielen en een 60/40 gesplitste achterbank.

Een herziene voorkant en grille, nieuwe Nissan-logo's op de hele auto, de kleur Sky Gray Pearl en bijgewerkte 17-inch wielen voor de Versa SR ronden de nieuwe kenmerken af.

Een aantal belangrijke veiligheidsvoorzieningen behoren tot de standaarduitrusting van de auto. Daartoe behoren automatische noodremming met voetgangersdetectie, waarschuwing voor het onbedoeld verlaten van de rijstrook, automatisch remmen achteraan en grootlicht assistent. Wie nog meer veiligheid wil, kan de Versa 2023 ook bestellen met dodehoek - en kruis punt waar schuwing.


Emily A.

Vorig NieuwsMcLaren lanceert een elektrische sedan om te concurreren met de Porsche Taycan:
Volgende NieuwsNieuwe Volkswagen Polo Track: